Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 576 / 6 / 0
To akurat mi najmniej przeszkadza... Jak film jest tak dobry jak ten to jest ponad czasowy poza tym w temacie wiele się nie zmienia....
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 927 / 5 / 0
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2011 przez EMP, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1241 / 9 / 0
bylo
  • 927 / 5 / 0
to przepraszam, ja zassałem z torenta ale jakby ktoś miał problem z szybkością, to jest film na YT w wersji orginalnej, z hiszpańskimi napisami;)

http://www.youtube.com/watch?v=45KMcLQj ... creen&NR=1
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2011 przez EMP, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 422 / 5 / 0
Kurde, przecież spun jest o metamfetaminie, a nie opio ...
  • 1241 / 9 / 0
no ale opiaty brala ta kadra ktora krecila ten film
  • 303 / 4 / 0
Broken Vessels 1998 (PL Ostra jazda) http://www.filmweb.pl/film/Ostra+jazda-1998-112153
fabularny, dobry, trochę jak dla mnie koniec zepsuty ale ogólnie film fajnie się ogląda
  • 3187 / 373 / 0
  • 410 / 8 / 0
  • 825 / 14 / 0
Dziś: TVP Kultura – 22:50, 08.01.2012 film: HEROINA W KABULU

[ external image ]
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.