Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Mocniejsza bania po mefie wynika z tego, że jest on na ogół czystszy niż feta i minimalne dawki to 0,3g.
mef zawsze bierze się dla 30 min euforii "jestem bogiem" i potem podkręcenia.
Dla mnie stymulacja po mefie i gadatliwość są silniejsze niż po fecie.
Również zjazd i rozpierdol psychiczno-fizyczny miałem mocniejszy po amf. Z tym, że ja biorę mef w dawkach po 0,4, podobnie jak amfę. Nie pier*olę się w kreskę po 100mg raz na godzinę.

Czyste MDMA > Dobry koks > Kryształ mef > feta > pseudoefedryna - tak to wygląda u mnie :)
  • 87 / / 0
wiem ze to z dupy wogole porownanie bedzie, ale mnie niteresuje.

Da sie jakos porownac bufedron i amfetamine??
Speed? Euforia?
Porownywalne? ktore lepsze?
"Rzeczywistość to świadomy mega-fraktalny hologram.Samodoskonaląca się pętla struktur powielających się w nieskończoność."
  • 2334 / 9 / 0
Temat troche inaczej brzmi : p. Bardzo latwo porownac bufedron do amfetaminy- efekty te same tylko duzo slabsze. Dziala tez krocej.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1817 / 107 / 0
zmieszalem grama mfa z gramem koki i bylo fajnie tylko krotko trzyma jakies pol godziny gora godzina i potem trzeba poprawiac,euforia faktycznie wieksza niz po amfie ale mozna jakos to porownac mef z koka dobry tylko krotko trzyma i drogi amfa slabiej dziala ale dluzej i jest duzo tansza,tylko ma feta ma fatalne schody a po mefie z koka praktycznie fizycznie nie ma nic w porownaniu z feta.dobrze bylo tylko krotko i drogo mysle ze jeszcze sprobuje a amfy tez jeszcze sobie zapodam.
  • 13 / / 0
w sumie po jednym i drugim występuje euforia, ja jednak wolę tą mefową. ;] poza tym po 4-MMC mogę spokojnie usnąć po godzinie albo dwóch.

a i mam pytanie trochę odbiegające od tematu, czy odkąd walicie mefa przestał na was działać wład? kilka miesięcy temu zdarzyło mi się zakupić trójkę albo czwórkę tego drugiego, zużyć wszystko podczas jednego dnia bez żadnych efektów działania, po czym od razu usnęłam :moody: a feta była dobrej jakości, waliła równo, mój kumpel w tym samym czasie chodził wygrzany przez 3 dni po trójce.
  • 1817 / 107 / 0
powiem ci ze cos w tym jest ja walisz mefa to sie przyzwyczajasz do tej euforii i pozniej juz fakt faktem amfa jakos dziala jakby slabiej,masz racje tez to zauwazylem.
  • 2362 / 28 / 0
Nie chodzi o to, że się przyzwyczajasz. mefedron robi pożar w mózgu i po dłuższej znajomości z nim amfetamina nie ma możliwości dobrze zadziałać
BS
  • 1188 / 5 / 0
amfetamina jest kultowa :D

ja mefa lubie okazjonalnie, dla mnie działa znacznie silnej zmieniając zachowanie i bardzo mocna pobudza, chce się po nim bawić, a amfetamine wolę na codzień, na zwykły dzień.

mefedron jest silniejszy i bardziej zwiększa toletancje na tego typu specyfiki, więc potem i feta może mniej lub bardziej mieć słabsze działanie, w zależności jak ktoś się z mefem obchodzi. ja osobiście brałam dosłownie pare razy i nie zauważłyam znaczącej zmiany.
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / / 0
zauważyłem dokładnie to samo, że musiała być na prawdę mocna feta bym ją poczuł wg.. nic fajnego ;/
pamiętam kiedyś to uczucie wzmożonej potrzeby palenia, specyficznego pobudzenia, rozmowy o wszystkim ale na poziomie/ogarnięte.. a teraz po zrobieniu grama, odczułem lekką poprawę samopoczucia ale i tak poszedłem spać po godzinie ;/ masakra..

Derb, rozumiem że destrukcja układu dopaminergicznego jest nieodwracalna?
  • 554 / 3 / 0
@duszon - Odwracalna, ale wymagana jest bardzo długa absta od tego typu używek.
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.