Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1384 / 14 / 0
mlodymechanik pisze:
Ja brałem kiedyś w ciągach zaldiar. Bardzo nie polecam.
Można se wielkie kuku zrobić...
niby dlaczego??
  • 75 / 3 / 0
qqq111 pisze:
Zresztą te tabletki zaldiaru maja jakis dodatek co zwieksza rozpuszczalnośc parasyfu, cos jak tabletki dafalganu niby tez maja paracetamol ale ekstrakcja nie wychodzi tak dobrze jak w przypadku antidolu

takze ja bym uważal przy cpaniu zaldiaru, na pewno nie brał bym tego w ciagach nawet po ekstrakcji
Nic nie dodali, żaden dafalgan, tylko są to tabletki powlekane a otoczka sie rozpuszcza w wodzie.
Zmywasz otoczki i wychodzi kryształ.
Uwaga! Użytkownik Fidel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 298 / / 0
Fidel pisze:
qqq111 pisze:
Zresztą te tabletki zaldiaru maja jakis dodatek co zwieksza rozpuszczalnośc parasyfu, cos jak tabletki dafalganu niby tez maja paracetamol ale ekstrakcja nie wychodzi tak dobrze jak w przypadku antidolu

takze ja bym uważal przy cpaniu zaldiaru, na pewno nie brał bym tego w ciagach nawet po ekstrakcji
Nic nie dodali, żaden dafalgan, tylko są to tabletki powlekane a otoczka sie rozpuszcza w wodzie.
Zmywasz otoczki i wychodzi kryształ.
Zjebałeś cytowanie. To nie ja napisałem powyższe, a "KochanekOpium".
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2011 przez qqq111, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 364 / 3 / 0
bandzior83r pisze:
mlodymechanik pisze:
Ja brałem kiedyś w ciągach zaldiar. Bardzo nie polecam.
Można se wielkie kuku zrobić...
niby dlaczego??

Bierz na mase dzień w dzień, zapijaj alkoholem i powiesz mi jak tam zdrówko.

Może innych by to nie ruszyło, nie wiem. Ja tam zdrowia stalowego raczej nie posiadam.

W sumie dużych uszkodzeń poza wątrobą, żołądkiem to nie ma.
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Chodzi Ci o zawarty paracetamol (acetominofen)? Ile to osób antka filtruje, i ma się znakomicie, więc nie rozumiem wagi problemu.

CWE i po sprawie.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 364 / 3 / 0
Z tym, że ja ekstrakcji nie przeprowadzałem :nuts:
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
To co się dziwisz? Twoja głupota.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 364 / 3 / 0
No wiem. Lenistwo, "brak czasu" i tak dalej. Mimo to, iż wiedziałem, że to szkodliwe, ale i tak to robiłem.
Człowiek uczy się na błędach
  • 791 / 7 / 0
wpierdalanie tramca z parchem jest dobre gdyz paracek inhibituje glukuronidacje tramcyka i wiecej zostaje zmetabolizowane do M1 (O-desmethyltramadol) ^_^ chyba ze ktos wpierdala kosmiczne ilosci...
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 3309 / 22 / 0
Powyżej 3-5 tabletek już bym ie próbował, więc to nie ma sensu.
sqrt(666)
ODPOWIEDZ
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.