Trafiłem na "jakieś coś" sprzedawane pod nazwą MDPVC - nic nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat [oprócz sugestii sprzedawcy dotyczącej domniemanych efektywnych ilości do badań 70-100mg]
W każdym razie, zacząłem się zastanawiać, czy to w ogóle jest jakaś pochodna pyrovaleronu lub coś podobnego do methylenedioxypyrovaleronu, a nie jakieś wymysły mające "podbijać sprzedaż". Czy ktoś z Was coś wie może?
ps. nie wiedziałem gdzie to pytanko wrzucić, bo nowego wątku nie chciałbym pochopnie otwierać.
kapitanxsova pisze:co do zjazdu to nie wystapil , jedynie kumpel mowil, ze ma moralniaka, to chyba raczej ethcat to nie jest bo z tego co czytalem to wystepuje zjazd przy tej substancji.
@molasar fajnie by było jakbyś spróbował przyjąć te 70-100mg i opisał nam wszystkie efekty, na podstawie twojego teraźniejszego opisu ciężko cokolwiek wywnioskować, aczkolwiek fajerwerków po tej substancji bym się nie spodziewał.
molasar pisze:hejka!
Trafiłem na "jakieś coś" sprzedawane pod nazwą MDPVC - nic nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat [oprócz sugestii sprzedawcy dotyczącej domniemanych efektywnych ilości do badań 70-100mg]
W każdym razie, zacząłem się zastanawiać, czy to w ogóle jest jakaś pochodna pyrovaleronu lub coś podobnego do methylenedioxypyrovaleronu, a nie jakieś wymysły mające "podbijać sprzedaż". Czy ktoś z Was coś wie może?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.