panda z puszczy pisze:u mnie w pracy nikt nie wie jak na trzezwo wygladam - to ulatwia sprawe.
a regula cpania jest prosta - zawsze zostaw na rano.
Na ostatniej rozmowie kwalifikacyjnej byłem ostro przyjarany do tego na zwale z m.
Nie polecam
W tamtym zakładzie miałem identyczną sytuację , kierownicy jak i pracownicy latali jak bąki , na hali siedmiu dilów i każdy ma co potrzebujesz :D
Szkoła/praca po nocce z kodą? - Luz, oznaki ćpania niezauważalne.
Szkoła/praca po nocce z trawą? - Luz, oznaki ćpania niezauważalne.
Szkoła/praca po nocce z benzo? - Kubeł zimnej wody na łeb z rańca + mocna kawa i git :) Oznaki ćpania? Przysypianie.
Szkoła/praca po nocce z cipaczem? - "Ale się kurevsko źle czuję", ale luz. Blady i struty ryj? Nie wzbudza większych podejrzeń.
Szkoła/praca po nocce z alko? - Jeśli nie chce się rzygać - luz.
Szkoła/praca po nocce z metamfetaminą? - No problemo :) "- Wyglądasz jak trup. - A daj spokój, nocke zarwałem przez te cholerne zaliczenia :/"
Szkoła/praca po nocce z dużą ilością DXM? - Rozjebane źrenice, szkliste oczy, dziwne po DXM'owe naspidowanie, przymykanie jednego oka, ogólnie trzeba się ogarnąć, bo nie trudno byłoby się domyślić, że coś jest na rzeczy ;) W razie jakichkolwiek pytań - Zatrucie pokarmowe, cała noc rzygania w miskę dlatego tak wyglądam
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina