Starczylo na +- 1,5 miesiaca.
zachcesz. nie będzie !
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Drzewko78 pisze:Dobrze pamiętasz. Nie gieblę od dawna a od 26 kwietnia jestem czysta od opio, amfy itp. Właśnie po przeczytaniu powyższej książki. Zaczęłam brać bakofen właśnie tego dnia, eksperymentowałam jako , że w Polsce tabletki oparte na baklofenie są dla "elit" ( 30 zł za tabletkę). Więc ogarniałam baklofen i dostosowywałam dawki. Dla mnie najlepszym rozwiązaniem jak na razie jest półtorej doby na baklo a potem tydzień do dwóch odstępu. Baklo ogarnęłam dzięki terapeucie z Monaru i jego znajomej neurolog. Cztery miesiące to najdłużej do tej pory jak udało mi się wytrzymać i wierzę, że nadal będzie dobrze bo W OGÓLE nie ciągnie mnie do używek. Zresztą można sobie wygooglować oraz przeczytać książkę, która mimo że jest o alkoholiku, kardiologu poszukującym wyjścia z nałogu (wyszedł dzięki baclofenowi) tyczy się także ćpaków. Niedługo zacznę wydłużać czas pomiędzy lekiem i zobaczymy. Lekarz wspomniany w książce leczył się trzy lata ( chyba od 2007), mam nadzieję że zajmie mi to krócej.
Myliscie ze lekarz przepisze mi ten baclofen jak powiem ze cche skonczyc z benzodiazepine I alkoholizmem.
Za to jakiś czas temu, kiedy miałam apogeum gówna w głowie i łykałam sobie co leci, to myślałam, że zejdę. Któregoś dnia od rana chodziłam po domu i przeglądałam co mam na stanie. Liczyłam na tramal, bo i tak się zdarzało. No ale nic ciekawego nie znalazłam. W miarę regularnie łykam leki na uspokojenie, no to wzięłam co musiałam, a później coś mnie tknęło na baclofen, wzięłam chyba 75 mg. Kompletnie nic nie czułam przez dłuższy czas, prócz rozdrażnienia i braku ochoty na cokolwiek (ale to kwestia samopoczucia). Wieczorem wyszłam z domu, jakieś piwo weszło, siedziałam w pubie i zaczęłam czuć się po prostu źle, ale mimo to gadałam jak nakręcona (takie pierdoły, że aż mi wstyd za siebie
Ale się rozpisauem
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.