Odnośnie energii to akurat baklofen nie daje takiego poczucia siły fizycznej i zwiekszonej wydolnosci jak gbl.
Z takiego aptecznego miksu baklofen z pseudoefka dobrze sie laczy, bardzo dobrze na wypad popołudniowo-wieczorny (zamiast np gbl'a).
2015 cze 11, 17:27 / scalono
odpowie mi ktoś bo nikt mi nie odpowiedział ?
" dlaczego to na mnie nie działa ? wczoraj o 22 6 tabletek 60mg + po 2h 30mg nosem = zero efektów, rano sie obudzilem to mi sie w glowie krecilo zarzuciłem 5 tabsow 50mg i znowu zero działania a lekow z pol roku zadnych nie bralem nawet antybiotykow czy witaminy c : ( "
dodaj ze boje sie wiekszych dawek ale spróbuje
Ostatni raz leciał bak pół roku temu.
Młodziutka pipka za ladą, stara coś dłubie obok przy szafce. Standard gadka - i jest.
Zupełnie nieplanowana akcja - od pojawienia się pierwszej mysli do jej materializacji minęło niecałe 2 minuty - baklo w łapie heh.
Wrzut 5 baków = 125mg. I powiem, ze mogłem jebnąć 4 = 100mg, bo mnie trochę nawet za mocno gnie, czego dowodem jest pewnego rodzaju dezorganizacja - w markecie patrzę na półkę przez minutę i nic z tego nie wynika, do tego minimalny ból czajniczka.
Co więcej - realny efekt antydepresyjny, no kurwa chce się żyć. Snucie harmonijnych planów itp itd.
MInimalne mdłości co jest potwierdzeniem, ze przyduzo , a kiedys walilem po 150 i bylo ok, a teraz 125...
Jebnięte do tego 100mg kofeiny i 750 aniracetamu (jeden z najmilszych racetamów).
Zabieram się do życia hehe
---------
125mg poklepało jak nigdy, ale gbla nie piłem pare miesiecy i baklofenu tez nie mozna napisac nawet, ze rok - reset totalny nastąpił i to by tłumaczyło tak silny efekt po 125mg, która zadziałała jak kiedyś 150-160mg
100mg by była idealna, bo po tej 125 miałem takie akcje, że nie mogłem się skoncentrować, co jest typowym objawem "za dużo"
Dzisiaj czuc drobny "after day".
Dawka idealna, ale jestem ogólnie delikatnie rozczarowany tym baklofenem.
O ile w chwilach moich uzależnien od gbla, wrzut baklofenu powodował szczere błyski szczęscia to teraz w chwilach kiedy w dupie mam gbla (ciągi ost. rok temu) i inne specyfiki to baklofen no powoduje jakies tam poczucia lepszej wersji rzeczywistosci to bez wiekszych rewelacji, nawet niespecjalnie mi się podoba. Ot taka trochę zajebka.
Samopoczucie napewno na plus;)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.