Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 81 / 0
^ potwierdzone - 2x25mg niby niewiele, ale antyderesyjny efekt jest odczuwalny, dobry nastrój itp itd.

Odnośnie energii to akurat baklofen nie daje takiego poczucia siły fizycznej i zwiekszonej wydolnosci jak gbl.

Z takiego aptecznego miksu baklofen z pseudoefka dobrze sie laczy, bardzo dobrze na wypad popołudniowo-wieczorny (zamiast np gbl'a).
  • 8 / / 0
to trzeba brać w ciągu żeby dzialało ? nic nie czuje po tym wzialem 50mg potem wciagnalem za 2 godziny 20 z nadzieja ze cos zdziała na następny dzien 60mg i zero efektów pomóżcie mam tabletki po 10mg

2015 cze 11, 17:27 / scalono

odpowie mi ktoś bo nikt mi nie odpowiedział ?

" dlaczego to na mnie nie działa ? wczoraj o 22 6 tabletek 60mg + po 2h 30mg nosem = zero efektów, rano sie obudzilem to mi sie w glowie krecilo zarzuciłem 5 tabsow 50mg i znowu zero działania a lekow z pol roku zadnych nie bralem nawet antybiotykow czy witaminy c : ( "

dodaj ze boje sie wiekszych dawek ale spróbuje
  • 887 / 11 / 0
Doszedłeś już do siebie? Ja po takiej dawce bym zdychał z 2-3 dni. Baklofen działa w tle w dodatku długo wchodzi, jak ide się z kumplami spotkać itp. to wrzucam dawke z 1-2h przed i z doświadczenia niestety lepiej jak sie jest już obeznanym z baklo bo nie ma skutków ubocznych (kac zostaje)
  • 8 / / 0
dzisiaj poszlo 140 mg narazie poczułem cos jak by na oczy siadało zobaczymy jak to bedzie jak nie to tego nie tkne nigdy bo zle sie moga wieksze dawki skonczyc
  • 1425 / 81 / 0
Będąc dzisiaj niedaleko pewnej apteki strzeliło mi w czajniku, zeby kupic baka.
Ostatni raz leciał bak pół roku temu.
Młodziutka pipka za ladą, stara coś dłubie obok przy szafce. Standard gadka - i jest.
Zupełnie nieplanowana akcja - od pojawienia się pierwszej mysli do jej materializacji minęło niecałe 2 minuty - baklo w łapie heh.

Wrzut 5 baków = 125mg. I powiem, ze mogłem jebnąć 4 = 100mg, bo mnie trochę nawet za mocno gnie, czego dowodem jest pewnego rodzaju dezorganizacja - w markecie patrzę na półkę przez minutę i nic z tego nie wynika, do tego minimalny ból czajniczka.

Co więcej - realny efekt antydepresyjny, no kurwa chce się żyć. Snucie harmonijnych planów itp itd.

MInimalne mdłości co jest potwierdzeniem, ze przyduzo , a kiedys walilem po 150 i bylo ok, a teraz 125...

Jebnięte do tego 100mg kofeiny i 750 aniracetamu (jeden z najmilszych racetamów).
Zabieram się do życia hehe

---------
125mg poklepało jak nigdy, ale gbla nie piłem pare miesiecy i baklofenu tez nie mozna napisac nawet, ze rok - reset totalny nastąpił i to by tłumaczyło tak silny efekt po 125mg, która zadziałała jak kiedyś 150-160mg
100mg by była idealna, bo po tej 125 miałem takie akcje, że nie mogłem się skoncentrować, co jest typowym objawem "za dużo"
Dzisiaj czuc drobny "after day".
  • 1425 / 81 / 0
Dzięn przerwy i chyc 100mg.

Dawka idealna, ale jestem ogólnie delikatnie rozczarowany tym baklofenem.
O ile w chwilach moich uzależnien od gbla, wrzut baklofenu powodował szczere błyski szczęscia to teraz w chwilach kiedy w dupie mam gbla (ciągi ost. rok temu) i inne specyfiki to baklofen no powoduje jakies tam poczucia lepszej wersji rzeczywistosci to bez wiekszych rewelacji, nawet niespecjalnie mi się podoba. Ot taka trochę zajebka.
  • 149 / 1 / 0
na zejscie po stimach polecacie pomixować baklo+benzo? co to bedzie ?
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1329 / 59 / 0
Zdarzyło mi się łączyć baklofen z flubromazepmem i diazepamem (osobno i te dwa bezo razem). Na uśpienie i zaleczenie zejścia powinno być ok, chociaż nie bierz zbyt dużo. Raz po złączeniu jakichś 60mg baklo, 4mg flubromazepamu, 5mg diazepamu i chyba jeszcze piwa do tego, odcięło mnie w dziwnej pozycji i przespałem 12h, nawet nie wiedząc kiedy zasnąłem, a wstanie z łóżka następnego dnia było naprawdę ciężkie. Powiedziałbym, że jak już, to baklo lepiej zmiksować ze stimem, a niewielką ilość benzo wrzucić przed pójściem spać.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 1425 / 81 / 0
Kto po ketonach albo innych (np mdma) ma problemy z odlaniem się to 50mg baklofenu powinno rozwiązać problem.
  • 149 / 1 / 0
Dzis pierwszy raz spotkanie z baclo. 50mg i do pracy. Porobiony tak pod humor bylem .wyjebane na wszystko,wesolo tak jakos bylo i nawet fajnje sie gadalo. Dzialanie wyraznie czulem ze jest inaczej niz zawsze.
Samopoczucie napewno na plus;)
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.