Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1784 / 30 / 0
W jakim stopniu baclofen substytuuje gbl? Zakładając, że chciałbym przejść z gbl na baclo na 2-3 dni. Gaba B powinna być ok, ale pozostaje receptor ghb i nie wiem jak z dopaminą. Będę wyglądał, czuł się normalnie tak żeby iść do pracy? Jak ustalić sobie dawkowanie iczęstotliwość? Przyjmuję 0.7ml co 40 minut. Ile brać baclo żeby czuć się dobrze i nie noddować?

@Blair0 śniło mi się, że napisałaś mi maila "nie dawaj tyle w palnik, słonko" xD
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 887 / 11 / 0
Będziesz się czuł w 100% normalnie a przy odrobinie szczęścia znacznie lepiej niż na GBL (przynajmniej ja tak mam). Dawka po ciągu 3 tygodniowym to było 150mg, teraz po ciągu 3 dniowym gdzie efekty odstawienne wyglądały jak po miesiącu przesadzania z dawkami wystarczyło 100mg i znowu czułem się lepiej niż na gieblu, tak przyjemnie mięciutko i spokojnie. Na drugi dzień przyjemne działanie baklo znika i będziesz wyglądał jak ostro naspidowany więc obniż dawke i będzie okw. A i przyjmij dawkę na raz, baklofen ma długi okres póltrwania i podjadanie co pare godzin jest bez sensu
  • 141 / 1 / 0
Baclo + tabaka co kilkadziesiąt min POLECAM W PIZDU :D
Przyjdzie gbl to tez sprawdzę, can't wait. Wychodzę z kody by przejść na giebla i tak w koło Macieju bez uzależnienia fizycznego, życie się kręci =d
no i w pizdu i wylądował
  • 574 / 10 / 0
baklo moze jakos zastapic gbla w sensie pewnosci siebie gadatliwosc?
  • 3363 / 355 / 0
Tak, jak najbardziej.
  • 574 / 10 / 0
i przez ile to bedzie dzialac?
  • 3363 / 355 / 0
Do 24-48h, zalezy od dawki. Im wieksza tym dluzej, 50mg na start jest w sam raz.
  • 574 / 10 / 0
25mg strzeliem i zobacze co bedzie jak wyjde do ludu. Do GBLa jak sie to ma? tez daje kopa na poczatku?
  • 18 / / 0
40mg fajnie działa , wiecej nie potrzeba ;) czuć fajnie ale nie przesadnie.Po co żreć końskie dawki ;(
  • 574 / 10 / 0
ja tam biore po 100mg-200mg mniej nawet mnie nie rusza
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.