Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 401 / / 0
angrybrads1 pisze:
peszel zamiast wracac do baklo sprobuj doraznie brac difenhydramine i krople walerianowe np. razem... na te spiete miesnie i depresje... jestem pewien ze pomoze, do tego kawka czy mala dawka nikotyny powinienes sie poczuc jak nowo narodzony :)
Na spięte mięśnie wiesz co jeszcze...? Głupie 10 min rozciągania się, gimnastyki, robi człowiekowi dobrze. A na depresję... Nie wiem, najlepsze poczynić jakieś niezbyt odległe plany, ogólne chociażby.

Peszel, Ale jesl sie zaczyna brac difenhydramine to stany depresyjne sie nasilac moga z rana, wiec wtedy tez i 5htp sie przydaloby (bo te antyhistaminy I generacji blokuja receprory serotoniczne). Właśnie dlatego jeśli chodzi o samopoczucie no to ja nie wiem czy wybralam dobra droge -> wróciłam tydzien temu do sertraliny (najmniejszej dawki). to tak z samego rana to 25mg biore zeby zniwelowac doła apapowego :-D
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
Mam pytanie do tych, którzy zażywają baclofen jakie sny macie po tym baclofenie bo ja przyznam się, że od czasu kiedy biorę baclofen to mam koszmary senne i to takie schizowe jakieś.
  • 1599 / 47 / 0
Ja tu muszę się przyznać, że dzisiaj pomyliłem leki tak samo jak baclofen jest w takim pudełeczku to i alprox i jest w tym samym no i biorę te 3 tabletki 1 mg aplroxu myśląc że to baclofen.
  • 1095 / 34 / 0
Bak + % to jest bomba przez duże B.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1709 / 11 / 0
@up zaraz sprawdzę ;D
pije drugie piwo... tylko, że rano brałem 250mg ketrelu... może być bomba przez bardzo duże "B" i szum morza w muszli klozetowej jak za bardzo pokara :-D
  • 1095 / 34 / 0
100 baka + 150-200 40% Vody. Zadne piwa. Musi być moc, raz ciach i koko dżambo - tylko nie wpadaj w to za często, bo wtedy będzie szambo.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 401 / / 0
Ludziska, pytanie!

Jak odstawic baklofen?

Moja odstawka gieblowa dobiega powolutku konca. Juz baklofen zaczelam odstawiac. Dzis zamkne sie w 25 mg (mam nadzieje! to 5. dzien na samym baklo, najwięcej mi go poszło 1. i 2. dnia - bodajże 70mg, potem redukowałam) - jutro jeszcze wrzucic z 10-15 ? i... potem KONIEC? Da radę lajtowo? :scared: jakieś zalecenia ? boję się jak skurwysyn chociaz odstawka jest bajeczna :)
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
Blair0 pisze:
Ludziska, pytanie!

Jak odstawic baklofen?

Moja odstawka gieblowa dobiega powolutku konca. Juz baklofen zaczelam odstawiac. Dzis zamkne sie w 25 mg (mam nadzieje! to 5. dzien na samym baklo, najwięcej mi go poszło 1. i 2. dnia - bodajże 70mg, potem redukowałam) - jutro jeszcze wrzucic z 10-15 ? i... potem KONIEC? Da radę lajtowo? :scared: jakieś zalecenia ? boję się jak skurwysyn chociaz odstawka jest bajeczna :)
A właśnie mam pytanie jakie są skutki odstawienia baclofenu i ile one trwają i czy odstawienie baclofenu może powodować ataki padaczki ?
  • 1095 / 34 / 0
Nieodzownym elementem przy odstawce baklofenu są benzodiazepiny, najlepiej klon.

Ja po ostatniej odstawce gbla brałem ze 2 tygodnie 2x25 rano jakoś tak mechanicznie i później drugie 2 tygonie 3x25 rano, ale to już z przymusu bo jak nie brałem to lekowo się robiło i złożyło się z wizytą w szpitalu to kilka dni na rolce na jakichś 20mg relanium (+ neuroleptyki) załatwiło sprawę bezboleśnie, ale dawki nie były duże. Ale wiem, że gdyby nie rolki i neurole to bym kwiczał.
  • 401 / / 0
A jesli obecnie juz zeszlam na 25mg (dziele, rozlozone na 3 czesci) to obedzie sie bez klonow? Ewentualnie jutro jeszcze 8mg. I co, na noc 0,25 eti trzeba wrzucic czy sie obedzie i np. wystarczy apap noc? Zwieksze ilosc b6, teraz jest 300mg, 400 powinno starczyc.

No ja sprobuje z samym apapem przez 3 dni, dam znac jak poszlo...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).