angrybrads1 pisze:peszel zamiast wracac do baklo sprobuj doraznie brac difenhydramine i krople walerianowe np. razem... na te spiete miesnie i depresje... jestem pewien ze pomoze, do tego kawka czy mala dawka nikotyny powinienes sie poczuc jak nowo narodzony :)
Peszel, Ale jesl sie zaczyna brac difenhydramine to stany depresyjne sie nasilac moga z rana, wiec wtedy tez i 5htp sie przydaloby (bo te antyhistaminy I generacji blokuja receprory serotoniczne). Właśnie dlatego jeśli chodzi o samopoczucie no to ja nie wiem czy wybralam dobra droge -> wróciłam tydzien temu do sertraliny (najmniejszej dawki). to tak z samego rana to 25mg biore zeby zniwelowac doła apapowego :-D
pije drugie piwo... tylko, że rano brałem 250mg ketrelu... może być bomba przez bardzo duże "B" i szum morza w muszli klozetowej jak za bardzo pokara :-D
Jak odstawic baklofen?
Moja odstawka gieblowa dobiega powolutku konca. Juz baklofen zaczelam odstawiac. Dzis zamkne sie w 25 mg (mam nadzieje! to 5. dzien na samym baklo, najwięcej mi go poszło 1. i 2. dnia - bodajże 70mg, potem redukowałam) - jutro jeszcze wrzucic z 10-15 ? i... potem KONIEC? Da radę lajtowo? :scared: jakieś zalecenia ? boję się jak skurwysyn chociaz odstawka jest bajeczna :)
Blair0 pisze:Ludziska, pytanie!
Jak odstawic baklofen?
Moja odstawka gieblowa dobiega powolutku konca. Juz baklofen zaczelam odstawiac. Dzis zamkne sie w 25 mg (mam nadzieje! to 5. dzien na samym baklo, najwięcej mi go poszło 1. i 2. dnia - bodajże 70mg, potem redukowałam) - jutro jeszcze wrzucic z 10-15 ? i... potem KONIEC? Da radę lajtowo? :scared: jakieś zalecenia ? boję się jak skurwysyn chociaz odstawka jest bajeczna :)
Ja po ostatniej odstawce gbla brałem ze 2 tygodnie 2x25 rano jakoś tak mechanicznie i później drugie 2 tygonie 3x25 rano, ale to już z przymusu bo jak nie brałem to lekowo się robiło i złożyło się z wizytą w szpitalu to kilka dni na rolce na jakichś 20mg relanium (+ neuroleptyki) załatwiło sprawę bezboleśnie, ale dawki nie były duże. Ale wiem, że gdyby nie rolki i neurole to bym kwiczał.
No ja sprobuje z samym apapem przez 3 dni, dam znac jak poszlo...
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).