jak temu zaradzic ? NIE ODSTAWIAC NAGLE, rozlozyc schodzenie z systematycznym schodzeniem z dawek nawet na tydzien - dwa... nie tylko zeby fizycznie bylo luks ale zeby i psychicznie nie bylo szoku i ciagniecia zeby przywalic dawke bo jest szaro i hujowo...
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
[Faust] pisze:Wystarczy gwałtowna zmiana pozycji, żeby bolało. Brałem mniej niż 50mg a i tak od codziennych czynności bolały łopatki, lędźwie, czasem mięśnie klatki piersiowej. Plus przeciążony biceps nawet nie wiem od czego.
Thnx za hinta :)
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
A protokół postępowania jest chyba taki sam jak przy gbl/ghb.
Czy są jakieś przeciwwskazania do zażycia balko. jeśli kilka godzin temu walnąłem 300mg codeine oraz 300mg dxm?
duldidaj pisze:Jak to draństwo odstawić po 6 tygodniach brania w dawkach 80-140mg dziennie? Co ile mg zmniejszać na dzień?
Pozniej sprobowalem 50mg i to samo, kilka dni pozniej 75mg i dostalem najdluzszego i najsilniejszego stanu lekowego w swoim zyciu, ktory trwal kilka dni. Potworne bole glowy, poczucie ze za chwile sie udusze, bezsennosc, lek o zycie etc. Przechodzilo po 5mg zolpidemu na wieczor (stad wiedzialem ze to stan lekowy), pobieglem do przychodni po afobam i po 0,5mg przeszlo jak reka odjal.
NIgdy kurwa wiecej.
Na jakieś 5 razy ok (euforia i gadane idą wysoko! powtórzę to co wielu - działa jak alkohol, na początku), później nie ma sensu, no chyba, że ktoś wpadnie w tą lekozależność od tego jak ja niedawno tak, że brałem już codziennie byle nie czuć się płasko,nijako,chujowo i źle. Ale dałem rade wyjść.
Lecz nie skreślajcie baclo tylko przypomnijcie sobie co napisałem na początku, kilka razy i dać sobie spokój.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.