SpalamTo pisze:Po jakim czasie od ostatniej dawki zaczyna się odczuwać skutki odstawienia?
Cowboy pisze:W pełnej krasie po dwóch dniach od ostatniej dawki, chociaż już na następny dzień zaczyna siadać nastrój wraz ze spadkiem stężenia baklo.SpalamTo pisze:Po jakim czasie od ostatniej dawki zaczyna się odczuwać skutki odstawienia?
Obliczyłeś to patrząc na t1/2 z wiki? :-D Jakoś nie mogę znaleźć odzwierciedlenia tego co piszesz w rzeczywistości. Będąc w cugu waliłem jedną dawkę dziennie. Dopiero po ok. 30h od ostatniej dawki coś tam się zaczynało dziać z nastrojem, stopniowo aż do całkowitego wytrzeźwienia, brrr.
Po co ta ściema Kowalski? No chyba że masz taki hiper-metabolizm, to przepraszam.
Może u mnie to wygląda inaczej bo biore jednoczesnie moclobemid i clonazepam.
roger87 pisze:Miał ktoś ból pleców po baclofenie? Jak temu zaradzić?
roger87 pisze:Miał ktoś ból pleców po baclofenie? Jak temu zaradzić?
Cholera, czyli czas na powrót do benzo, po nich nie mam takich problemów.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.