Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 174 / / 0
ile to cudo trzepie , przy jakich dawkach i jak z tolerka ? bo zastanawiam sie nad tym , czy znajde cos bardziej ekonomicznego z wieksza moca ?
  • 536 / 3 / 0
Jak się ma to do ethcata? Głównie chodzi mi o porównanie euforii po tych środkach.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 4807 / 269 / 0
@up
W ogóle nie licz na euforię, tylko polepszone samopoczucie, bez 'god mode'
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3205 / 176 / 0
etkatynon też nie ma god mode. Jak dla mnie bez porównania do metkatynonu.

etkat to metkata to jak 4-MEC do 4-MMC. Niby coś tam, ale nijak to warte pieniędzy ani trucia się.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
jak dla mnie jest to fajny zamiennik etkata. Nie ma po tym może takiego empatogena ale po 2-3 piwkach jest zajebiście :)
  • 35 / / 0
Stworzony do pracy. Ja biorę kapke na paluszek i pod język. Gęba cała znieczulona ale po 15-20 minutach czuć niesamowitą chęć do działania ,poprawe samopoczucia, wzrost wydolności fizycznej, wysojką koncentracje, oraz chwilową empatie.
Zjazd praktycznie zerowy, lekko obniżone samopoczucie które niweluje yerb mate.
  • 93 / 3 / 0
Dawka jakoś 50 mg, w porywach do 100 ... (Nie odmierzałam uważnie), minęła jakaś godzina, żadnego stymulującego efektu, właściwie lekkie przymulenie, boli mnie w okolicach żeber, lekkie problemy w przełykaniem i zmuła. Może za mało, może alergia, tolerki nie mogę na to mieć, bo to nie pochodna amfetaminy a w ostatnich miesiącach brałam tylko fetę i buf.
Kiepskawo się czuję, a nie chcę przegiąć, spróbuję jutro niuchem(teraz było oralnie), chyba, że jeszcze zadziała, bufedron z opóźnieniem do 2 godzin działał, ale nie było takich efektów ubocznych tuż po braniu o.0, to dziwne.
Ich bin so süß
  • 6219 / 442 / 12
romantycznapiekna pisze:
tolerki nie mogę na to mieć, bo to nie pochodna amfetaminy a w ostatnich miesiącach brałam tylko fetę i buf.
Zarówno bufedron, jak i pentedron są pochodnymi amfetaminy. W nazewnictwie systematycznym pentedron można określić jako 3-etylo-N-metylo-1-oksoamfetaminę. Bufedron to N,3-dimetylo-1-oksoamfetamina.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 742 / 12 / 0
moskfa pisze:
Stworzony do pracy. Ja biorę kapke na paluszek i pod język. Gęba cała znieczulona ale po 15-20 minutach czuć niesamowitą chęć do działania ,poprawe samopoczucia, wzrost wydolności fizycznej, wysojką koncentracje, oraz chwilową empatie.
Zjazd praktycznie zerowy, lekko obniżone samopoczucie które niweluje yerb mate.
Dokładnie, mam pentatron w tych dużych kryształach jakieś 30 min temu wziąłem 1 małego kryształka ssałem go a następnie połknąłem ślinę, czuć stymulacje ale nie taką natrętna tylko taką fajną, chęć do rozmowy ale nie tylko do rozmowy wszystko chce się robić , nie siada na serce. Jak dla mnie to to jest to czego szukałem w stymulantach.
  • 1167 / 13 / 0
a brałeś snifem? Bo jestem ciekaw czy działa lepiej oral czy snif. Bo po snifie mam przez jakiś czas leki nieogar.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.