Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
5mg - sprawdzanie w razie jakiegos uczulenia i efektow brak
20mg - cos tam czuć
następne 20mg - czuć wjazd na serce i ozezwienie w głowie
nastepne 20+ - dziala tylko na głowę nic speeda fizycznego nie czuje
substancja jakaś taka dziwna. Ale bardzo chce się dociągać i bardzo piecze w nos. Nie brać tego do ust. Oblizałem kartę i miałem zdrętwiała cala szczękę. Bardzo dziwne uczucie.
Nie nadaje się chyba na duże libacje alkoholowe. Ale testy trwają dalej ;)
04 lut 2012, 01:36 / scalono - surveilled
Test trwa nadal i stwierdzam że można trochę na to wypić. Jazda bardziej działa na psychikę niż na fizyczne doznania. Cały spid czuje się bardziej w głowie niż ciele. Substancja niezła na domówki bo na dyskoteki za bardzo się nie nadaje. A i od razu zalecam na pierwszy raz 50mg minimum.
Ten kryształek jest ok , ale mokry puszek który jakiś czas temu testowałem znacznie bardziej mi sie podobał ^_^
Modyfikowany Bigos pisze: Ten kryształek jest ok , ale mokry puszek który jakiś czas temu testowałem znacznie bardziej mi sie podobał ^_^
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Szukałem czegoś takiego dość długo, myślę że do 40 mg do pracy się nada a powyżej umilacz na impreze. Polecam.
doppelganger pisze:Próbował ktoś iv?
1. Pojawiły się tu różne informacje dotyczące dawki. Jaka byłaby odpowiednia dla początkującej osoby, tak aby delikatnie poczuć działanie tej substancji? Nie chodzi mi o mega nafukanie.
2. Czy można go przyjmować oralnie czy to strata materiału? Jeżeli tak to, która metoda oral czy sniff jest wydajniejsza i jakie są ewentualne różnice w profilu działania substancji?
3. Jak bardzo sniff jest drażniący dla śluzówki? Jest, aż tak źle czy da rade, np. przy dłuższym zażywaniu? Czy znieczula po pewnym czasie?
4. Jak jest z body loadem i zejściem przy niewielkich ilościach? Mocno odczuwalne czy nie? Jeżeli tak to jak bardzo?
5. Czy przechowywanie pentedronu w ciemnym miejscu w woreczku próżniowym lub np. w portfelu jest dosyć bezpieczne czy środek może zacząć tracić na mocy lub się zmarnować? Akurat w tej kwestii z różnymi betaketonami jest bardzo różnie więc jest to dla mnie dosyć wazne.
6. Jak to pachnie? Czy zapach jest bardzo intensywny?
Liczę na rzetelne odpowiedzi. Uważam, iż pomogą one również innym użytkownikom forum zaczynającym swoją przygodę z tym odczynnikiem chemicznym. Dbam o siebie, swoje zdrowie i zawsze przed zażyciem czegokolwiek wolę wiedzieć co i jak. Czekam na odpowiedzi i serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.