Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Zrób sobie napar z 20g rumianku (ok. 0,7l wody), dodaj do niego 4 łyżeczki miodu, 1,5 łyżeczki soli i popijaj powoli. W czasie 45 minut powinieneś to wypić. Zjedz garść maku (może być klepiący). Zjedz coś pożywnego i się prześpij.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Kupno tylko na dn'ie, na Black marketach jeszcze nie spotkałem pentka, jedynie prywatne laby na zamówienie mogą zsyntezowac to, ale cena za wyprodukowanie 1 gje jest nieopłacalna jak za taka ilośc ( kilkanaście razy droższa od ceny gdy był legalny ), albo można zamówić hurtem z Chin, ale tylko hurt xD
Może jeszcze kiedys gdzieś mi sie trafi, kto wie.
Mój znajomy raz miał go za dużo to i 25g. wyczyścił, zawał serca i ledwie odratowany w szpitalu.
Jaka jest dawka śmiertelna pentedronu?
Ocena pentedronu: 6/10 wśród prochów, 8/10 wśród beta-ketonów.
Jeżeli chodzi o jego jakość... wszelkie "kolory" łatwo doczyścić Acetonem CZ.D.A. odparować i można się... tzn testować na szczurach ; )
Na wszelkie zjeby na pencie - dobry jest browar... i potas z magnezem , jebnięcie wit C min 1000MG z jakimś izotonikiem - śmiało mogę polecić izotonic isostar w tabletach
Marzy mi się dobra faza na pencie - ale nie lubię "niepewnych źródeł" szukam nadal...
18 września 2011Chemman pisze: Do MDPV?
Przed rokiem można to było dostać w Polsce. Działa przy dawkach 120mg + i bardzo przypomina bufedron, tylko że dłużej działa. Typowy stymulant jakich jest w tej chwili wiele na rynku.
Scalono | 909
25 kwietnia 2019DuchPL pisze: pentedron to jeden z najzajebistrzych stimów z jakimi miałem do czynienia...
Jeżeli chodzi o jego jakość... wszelkie "kolory" łatwo doczyścić Acetonem CZ.D.A. odparować i można się... tzn testować na szczurach ; )
Na wszelkie zjeby na pencie - dobry jest browar... i potas z magnezem , jebnięcie wit C min 1000MG z jakimś izotonikiem - śmiało mogę polecić izotonic isostar w tabletach
Marzy mi się dobra faza na pencie - ale nie lubię "niepewnych źródeł" szukam nadal...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.