Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
20min fajno mi---->1h ale bym dokurwil no kurwa dajta mje tego---->8h zjazdu. U MNIE TAKI SCHEMAT
#mops
Światło pisze:Co nie gadaj, poczytaj sobie początek wątku. Poza tym wiem ile sypałem bo zawsze używałem wagi. Kosmicznie nabita tolerka może to tylko tłumaczyć. Ćwierć grama w nos, jaka to ilość.
nie spalem 2 dni i 2 noce w glowie prowadzilem rozmowe
z dwoma lub trzema swiadomosciami nwm jak to okreslic
slyszalem dziwne glosy , piski , jeki , szumy , widzialem obrazy , dziwne miejsca
glosy bardzo dziwne jakby z innego wymiaru nie do opisania po prostu
Czytanie w myslach- kazdy wie a ja nie ...
przenoszę wątek który chciałeś założyć, zadawaj takie pytania w tematach o substancjach. lajt
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Zauważyłem dziwnie inne "zejscie": kiedyś to oczy pod powiekami latały, nie szło ich mieć zamkniętych, ogólnie gały się męczyły itp + standardowe uczucie strucia (lekka trzęsawka, lekkie schizy i niepokój).
Ostatnio jednak działanie okazało się nieco inne. Po pierwsze na fazie zmieniona percepcja czasu [nieco dłużej upływał], szybko zeszło, a na zejsciu oczy spokojne [!] ale za to pojawiło się coś na kształt psychodelicznej hipnagogi. Strasznie dziwne myśli dotyczące abstrakcyjnych rzeczy - nieco przypominające gorączkowe majaczenia + standardowe uczucie strucia (lekka trzęsawka, lekkie schizy i niepokój).
Jedyna różnica jest taka, że nigdy nie zapodadłem tak "mało" (250mg) jak ostatnio. Ciekawe.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.