Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1168 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: Marlboro_Red »
Ja nigdy nie poczułem tego znieczulenia.
  • 570 / 9 / 0
u mnie pojawilo sie na twarzy przy wysokich dawakch i.v na kopa dopiero tak wczesniej tez dla mnie bylo to urban legends
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 373 / 14 / 0
Nie wiem jak możecie to brać przecież to jest 10min fazy i zjazd;]
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
NIE TO NIE TAK
20min fajno mi---->1h ale bym dokurwil no kurwa dajta mje tego---->8h zjazdu. U MNIE TAKI SCHEMAT
wolna molekula
#mops
  • 1262 / 17 / 0
Jak dla mnie pent jest lepszy od 3-MMC przynajmniej czuć, że działa z 2 h fajnego działania bijącego na głowę 3-MMC, później problemy z widzeniem próba zaśnięcia i pobudka walącego serca z prędkością 200 u/min ale jakiegoś smętnego doła w sensie zwały nic uświadczyłem więc nie wiem o co chodzi.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1933 / 449 / 4
Światło pisze:
Co nie gadaj, poczytaj sobie początek wątku. Poza tym wiem ile sypałem bo zawsze używałem wagi. Kosmicznie nabita tolerka może to tylko tłumaczyć. Ćwierć grama w nos, jaka to ilość.
potwierdzam, dowody na to są jak pisze przedmówca czytając początkowe posty tego watku... tam dawka rzędu 100mg wypierdalała w kosmos nawet zaawansowanego gracza w testach labolatorycjnych... ja nie przepadam za pentem ale swoego czasu się testowało to na szczurach... i to co było a co jest to niebo a ziemia. dzisiejsze sorty robia to samo co stare w dawkach nawet 3x większych a i tak zwała jest "dziwna" takiego strucia. Kiedyś po prostu była napierdalająca pikawa. Dziś to się można wszystkiego spodziewać. Nie wiem z czego oni tego penta robią, ale na pewno nie przy użyciu tych samych składników co kilka miesięcy temu. To samo tyczy sie najpopularniejszego ketona jakim jest 3mmc.
DXM
  • 5023 / 887 / 0
Ja powiem tylko tyle ze jakosc odczynnikow zeszla na psy, badalem sampel 250mg podany szczurowi 4 razy w krotkich odstepach czasu bo szczur nie czul specjalnego dzialania.. Dzialanie jakies chujowe dziwna stymulacja polaczona z opadajacymi powiekami LOL , z plusow to empatia . Dawno temu jak testowalem penta to chociaz dalo sie nim dobrze porobic a teraz to jakies slabe dzialanie i zwala wieksza niz te stare sorty... Jebem juz na te ketony i ogolnie RC, jedyne co jest ciekawe z RC na rynku teraz to tylko sajko no i moze jeszcze benzo...
Uwaga! Użytkownik serotoninowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Po zazyciu 0,5g pena juz testowalem nie raz
nie spalem 2 dni i 2 noce w glowie prowadzilem rozmowe
z dwoma lub trzema swiadomosciami nwm jak to okreslic
slyszalem dziwne glosy , piski , jeki , szumy , widzialem obrazy , dziwne miejsca
glosy bardzo dziwne jakby z innego wymiaru nie do opisania po prostu
Czytanie w myslach- kazdy wie a ja nie ...

przenoszę wątek który chciałeś założyć, zadawaj takie pytania w tematach o substancjach. lajt
  • 4807 / 269 / 0
Nie wiem czy "pen" to wg. Ciebie pentedron, objawy wskazują dokładnie na psychozę postymulantową. Poczytaj sobie o tym na googlach i wszystko będzie jasne. Psychoza amfetaminowa też pasuje.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 227 / 5 / 0
Też powiem, że nie tak całkiem dawno, zapodałem na 2 razy około 200-250 mg penta. Przerwę miałem dość długą od substancji.
Zauważyłem dziwnie inne "zejscie": kiedyś to oczy pod powiekami latały, nie szło ich mieć zamkniętych, ogólnie gały się męczyły itp + standardowe uczucie strucia (lekka trzęsawka, lekkie schizy i niepokój).
Ostatnio jednak działanie okazało się nieco inne. Po pierwsze na fazie zmieniona percepcja czasu [nieco dłużej upływał], szybko zeszło, a na zejsciu oczy spokojne [!] ale za to pojawiło się coś na kształt psychodelicznej hipnagogi. Strasznie dziwne myśli dotyczące abstrakcyjnych rzeczy - nieco przypominające gorączkowe majaczenia + standardowe uczucie strucia (lekka trzęsawka, lekkie schizy i niepokój).

Jedyna różnica jest taka, że nigdy nie zapodadłem tak "mało" (250mg) jak ostatnio. Ciekawe.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.