Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 600 / 1 / 0
czyli jeśli chodzi o przeznaczenie to można to ująć tak, że 3mmc jest typowo imprezowy a pente raczej do pracy?
Where's your will to be weird?
  • 1095 / 34 / 0
I to i to tylko do marszczenia pingwina hehehehe
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 214 / 5 / 0
Dla mnie pente to był srogi wypierdol, obydwa stricte na imprezy.
  • 168 / 3 / 0
Oba na impreze, ale działanie mocno odmiene. Na pencie moża od biedy pracować/uczyć się na małych dawkach.
Uwaga! Użytkownik rafalinho007 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 527 / 6 / 0
Ten brązowy faktycznie jakaś słabizna-nigdy w życiu nie przerobiłem tyle penta żeby czuć dobry efekt.
Wjazd na serce nieduży, ale samo działanie też. Później spore zamotanie i rozkojarzenie. Generalnie jakoś nie polecam brązowego sortu. Może oralnie będzie lepszy bo donosowo kaszanka.
  • 16 / / 0
Dzisiaj od rana przyjąłem pare szczurów, nie wiem ile mg 5 cm długie 3mm szerokie :-D ile to może być?. Po 1 najlepiej, chęć do działania kilka rzeczy naraz mógłbym robić, za godzinę 2 porcja, źle nie jest ale szału już nie ma. Z każdym kolejnym tylko gorzej, bez dociągania jedyne co mi sprawiało przyjemność to palenie szluga ;/ Niedawno poprawiłem i przez chwile luz ale znów jest lipa. Drętwienie mięśni, łapska upocone i krótkie oddechy i chrypa w gardle. Jak dla mnie to jest fajne ale przyjebać raz max 2 z poprawiania nic dobrego nie wynika a ciągnie do tego jak cholera...
  • 23 / / 0
Niekoniecznie tylko na małych mi na własnie znakomicie pracuje na pc ( głownie jakies zlecenia na programy / skrypty) przy pentku :-D Czlowiek potrafi zlapac taki doskonaly focus i motywacje do pracy a nazwal bym go wlasnie takim kanapowym ketonem ( no na imprezie to morda sie niezamyka ). Przy 3mmc sprawa ma sie wlasnie odwrotnie (przynajmniej u mnie) bo zdecydowanie wolalbym pochodzic i byc ciagle w ruchu.
Alt i szift nie bolą, boli za to nie z czasownikami...
  • 167 / 2 / 0
luj312 pisze:
Dzisiaj od rana przyjąłem pare szczurów, nie wiem ile mg 5 cm długie 3mm szerokie :-D ile to może być?.
Tak na oko to mogło być 6 gram*

*przy założeniu, ze te ścieżki były wysokie na 8 cm
:gun: :diabolic:
  • 652 / 3 / 0
Oj pente, pente. Chyba najmniej zdradliwy ze speedujących bieda-ketogówien i pewnie stąd jego popularność. Sniff daje satysfakcjonujące wejście, przez chwilę jest fajnie i zaraz (po godzince, dwóch?) trza dorzucać bo jest źle :P. Po kilku wrzutach zjazd wita tuż po zapodaniu, można od tego uciec zwiększając zarzucaną dawkę. Szalony maraton kończy się zazwyczaj wraz z wyczerpaniem zapasu, co wtedy - wiadomo %-D.
Mocną stroną pente nie jest na pewno działanie - szału nie ma, choć wyraźnie czuć że robi robotę. Ale to nie na to patrzę, gdy wybieram czym się struję %-D pentedron wygrywa w biegu długodystansowym - oczywiście po x dorzutkach ciąg zamienia się w kurewską patologię, ale jakby mniejszą niż u konkurencji - i to jest najważniejsze. Pente zostawia siniaki, ale siniaki to luzik - styczność z innymi bk kończy się ciężkim pobiciem.
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 596 / 1 / 0
Wzięliśmy na dwóch 0,5g podzielone na 4 dawki i wzięte w odstępach czasowych około półtora h .
Był to mały kryształ i nasze dolegliwości to potworny ból głowy, rzyganie, biegunka, dreszcze i gorączka
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.