Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Scalono | 909
Fajnie działa iv. Tylko nie wiem ile dałem . Na oko boje się sypać. Ale myślę że podałem około 25 mg. Lekki speed, ledwo wyczowalny. Ile tego iv można dać? Można przedawkowac ? Jeśli tak to nie będę ryzykował iv dla takiego czegoś. Ale po tej aplikacji inaczej patrze na ta substancje.Rozkreca się ok 30 sec. Ale nagryzdolilem. Dobra tylko proszę o odpowiedź:
1) Ile iv można tego zapodać.
2) Przedawkowanie po jakiej dawce? Jak rozpoznać co robić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Scalono | 909
Ile w pompce z krwią może leżeć? Żebym mógł to jeszcze iv dac
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
NieZaczynaj pisze:Pierwszym objawem przedawkowania sa drgawki, do stopnia takiego, ze przy kazdej probie ruchu dostajesz padaczki takiej swiadomej - czaisz baze 100% tylko caly sie trzesiesz niekontrolowanie i bezwladnie, straszny stan, bo np siedzac przy stole moze cie rzucic tak ze zwalisz szklanki/talerze ze stolu i padniesz ryjem na podloge prosto na rozbite naczynia.
Natomiast co do przedawkowania, to objawów jest tyle, że o kur*a ja pierd***e - na dzień dobry serce chcące sobie spierd**ć z klatki piersiowej, oczopląs, niemożnośc ustania na nogach, zbyt niskie lub zbyt wysokie cisnienie i wiele innych rzeczy ( o tym jest kichane w odp dziale )
zawszeponadcialem pisze:Przygotuj się na dzikie jazdy z małą szansą na skończenie dzieła
Gitara.
To nie reklama, zdziwiony jestem tylko zdeczka działaniem.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.