Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1095 / 34 / 0
Majac 200mg to szkoda rozpoczynac sesje, dokup jeszcze ze sztuke i wtedy jedziesz %-D
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 708 / 6 / 0
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Zostawiam na inna okazję xd

Scalono | 909

Fajnie działa iv. Tylko nie wiem ile dałem . Na oko boje się sypać. Ale myślę że podałem około 25 mg. Lekki speed, ledwo wyczowalny. Ile tego iv można dać? Można przedawkowac ? Jeśli tak to nie będę ryzykował iv dla takiego czegoś. Ale po tej aplikacji inaczej patrze na ta substancje.Rozkreca się ok 30 sec. Ale nagryzdolilem. Dobra tylko proszę o odpowiedź:

1) Ile iv można tego zapodać.
2) Przedawkowanie po jakiej dawce? Jak rozpoznać co robić.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 1095 / 34 / 0
Pierwszym objawem przedawkowania sa drgawki, do stopnia takiego, ze przy kazdej probie ruchu dostajesz padaczki takiej swiadomej - czaisz baze 100% tylko caly sie trzesiesz niekontrolowanie i bezwladnie, straszny stan, bo np siedzac przy stole moze cie rzucic tak ze zwalisz szklanki/talerze ze stolu i padniesz ryjem na podloge prosto na rozbite naczynia.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1522 / 73 / 0
Re: Pentedron
Nieprzeczytany post autor: Satif »
100-150 jest si, fajny efekt na oczy wchodzi.
tekst powyżej =/= prawda
  • 708 / 6 / 0
O aż tyle? Xd a ja tu wale po 50 mg i tez mam wyostrzone kolory. Taki powidoki czasem(być może od tego ze nie spałem dobrze od jakiś 6 nocy) porównał bym je do tych na benzydaminie. Smugi światła się rozciągają. Po 2)Cały obraz widzę lekko zniekształcone szczególnie krawędzie przedmiotów jakbym patrzył przez łzę. No pobudzenie rzecz jasna, nie wyjaśniona motywacja do pracy, nauki i pisania czego kolwiek. No i te źrenice prawie jak po x-xNbome. Może chodzi ci o ten efekt na oczach. Takiego chemicznego rozszerzenia.??

Scalono | 909

Ile w pompce z krwią może leżeć? Żebym mógł to jeszcze iv dac
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 88 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: m4t3k1 »
zajebałem to raz około snifem około 150mg i straciłem ochotę na wszystko. może przy następnych próbach będzie pozytywniej
  • 1933 / 449 / 4
Nieprzeczytany post autor: DuchPL »
NieZaczynaj pisze:
Pierwszym objawem przedawkowania sa drgawki, do stopnia takiego, ze przy kazdej probie ruchu dostajesz padaczki takiej swiadomej - czaisz baze 100% tylko caly sie trzesiesz niekontrolowanie i bezwladnie, straszny stan, bo np siedzac przy stole moze cie rzucic tak ze zwalisz szklanki/talerze ze stolu i padniesz ryjem na podloge prosto na rozbite naczynia.
albo typowo dla wazo-konstrykacji - drgawki ciała - które mijaja po upływie 5-15 min... i niekoniecznie trzeba przedawkować, wystarczy niewielka ilość zapoznawcza aby organizm tak zareagował.

Natomiast co do przedawkowania, to objawów jest tyle, że o kur*a ja pierd***e - na dzień dobry serce chcące sobie spierd**ć z klatki piersiowej, oczopląs, niemożnośc ustania na nogach, zbyt niskie lub zbyt wysokie cisnienie i wiele innych rzeczy ( o tym jest kichane w odp dziale )
DXM
  • 462 / 7 / 0
zawszeponadcialem pisze:
Przygotuj się na dzikie jazdy z małą szansą na skończenie dzieła
Faktycznie, 25-30mg donosowo (bez tolerancji) nie pozwoliło skończyć mimo wysiłków obojga %-D
  • 1198 / 8 / 0
Hm dziwna sprawa. Niegdyś pentedron, nawet w najmniejszych ilosciach odrazu powodowal wkurwienie, rozdraznienie a potem chujowa zwałe. Teraz po zapodaniu 50 mg czuje relaks i skupienie. Sort krysztal, niedawno jako sampel 0,5 g w pewnym sklepie.

Gitara.

To nie reklama, zdziwiony jestem tylko zdeczka działaniem.
  • 469 / 29 / 0
Czy na piździe pojawia się dzika chęć palenia papierosów jeden po drugim jak to bywa w przypadku niektórych stymulantów? Pytam bo rzucam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.