Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 269 / 0
Re: Pentedron
Nieprzeczytany post autor: TheLight »
Na Twoim miejscu wyrzuciłbym resztę. Podobno teraz są sorty które ssą pałkę, nie zdziwiłbym się jednak gdyby nawet to przyjemne mrowienie weszło Ci w nawyk za drugim razem. Także patrz Pan na siebie.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1095 / 34 / 0
40-50mg to u mnie dawka ktora powodowala tylko wkurwienie. Jebnij ze 100 to bedzie inna perspektywa.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 4807 / 269 / 0
Re: Pentedron
Nieprzeczytany post autor: TheLight »
No jakoś się wachałem napisać że za mało wziął, NieZaczynaj dobrze pisze.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 708 / 6 / 0
Tylko najlepiej żebyś miał jakieś zajęcie bo najgorsze jest siedzenie w miejscu po tej substancji albo leżenie. Można kurwicy dostać.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 1095 / 34 / 0
W zasadzie pentedron to taki prostolinijny material, ze jedyne co mi przychodzi po nim do glowy to filmy wysoce tematyczne hehehe. Pojebane to jakby spojrzec na to z boku (sic)
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 447 / 45 / 1
Mi pentedron w kurwe podwyższa libido. Staje sie zwierzęciem pragnacym cipy, cyckow itp
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 462 / 7 / 0
Podanie doustnte nieimprezowych dawek jeszcze nie robi z człowieka zwierzaka i dobrze aktywizuje. Za to donosowo... %-D wrócę do tej drogi administracji, kiedy tylko spotkam się z moją lubą %-D %-D przy okazji sprawdzę, jak (bardzo) to jest z pentem u płci pięknej.
  • 447 / 45 / 1
Przygotuj się na dzikie jazdy z małą szansą na skończenie dzieła

Spoiler:
  • 708 / 6 / 0
Zajebal bym sobie trochę tego penta, ale szkoda mi nocy :D Zostało jeszcze z 200 mg. Jutro Sb to jebne. Mała tolerka wiec powinno być git.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 447 / 45 / 1
@Up
A kto mówił, ze pente to badziew ? :D

Spoiler:
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.