Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 58 / / 0
Ciekawi mnie czy pies policyjny zdoła wyczuć ową substancję, może ktoś rozwiać moje wątpliwości? Macie jakiś sprawdzony sposób jak można to zapakować i schować na podwórko aby pies tego nie wyczuł?
  • 195 / 2 / 0
Tego nie napisałem. Po prostu denerwuje mnie kiedy ktoś całkowicie nieznany stawia siebie za autorytet, czy wzór do naśladowania. Tym bardziej, że nie świeci swoim doświadczeniem, tylko pustymi frazesami i rozdmuchanym ego.
  • 1180 / 5 / 0
Jakimi pustymi frazesami? Wojtaszek napisał przecież, że potrafi odmówić kreski na klatce, a to jest bardzo wyraźny dowód, że co nieco jest już poukładane. I ma ewidentną wyższość nad wieloma uzależnionymi

Odmówisz kreskę pentedronu jak spotkasz koleżkę i ci zaproponuje?

Ja też miałem okres, że nie mając warunków (godzina typu 2-ga w nocy, a ja się decyduję na szczura w dodatku niewielkiego, który owocuje tylko i wyłącznie wkurwieniem i niemożnością spania, i rano samopoczucie nie za ciekawe, bezsens. I niby niewiele, a tak wiele jednocześnie - wystarczyłoby nie wziąć, takie łatwe, a jednak takie trudne.
  • 1628 / 198 / 0
dziadzia666 pisze:
Ciekawi mnie czy pies policyjny zdoła wyczuć ową substancję, może ktoś rozwiać moje wątpliwości? Macie jakiś sprawdzony sposób jak można to zapakować i schować na podwórko aby pies tego nie wyczuł?
Pentedronu na pewno nie wyczuwa, ale na metyloaminę chyba mogą być szkolone więc jak macie sort z chujowej syntezy mocno zanieczyszczony metyloaminą to pies może to wyniuchać.

Oczywiście to tylko domysły, bo nie wiem na co są psiaczki szkolone, ale jakbym ja je szkolił to na metyloaminę. :-D Przecież z tego się robi meth. %-D
  • 58 / / 0
Znajomy pytał mnie czy nic mu się nie stanie jeśli zażyje pentedron jeśli ma problemy z sercem?
  • 113 / / 0
slepy pisze:
Tego nie napisałem. Po prostu denerwuje mnie kiedy ktoś całkowicie nieznany stawia siebie za autorytet, czy wzór do naśladowania. Tym bardziej, że nie świeci swoim doświadczeniem, tylko pustymi frazesami i rozdmuchanym ego.
Ale kolego , przecież nie napisałem że jesteś skończonym ćpunem tylko zaradziłem Ci żebyś ogarnął sobie benzo bo to zupełnie bez głowy brać temat żeby się bać jakie będzie zejście.
Wybacz jeżeli źle to ubrałem w słowa.
  • 11 / / 0
dziadzia666 pisze:
Znajomy pytał mnie czy nic mu się nie stanie jeśli zażyje pentedron jeśli ma problemy z sercem?
Powiedz znajomemu, że pentedron służy do badań, nie nadaje się do spożycia, a w szczególności dla osób z problemami z sercem.
  • 58 / / 0
Po ilu dniach ciąg może być niebezpieczny dla zdrowia w znacznym stopniu? Sam miałem maksymalnie 3 dniowy ale później to już się w ogóle nie czułem. Z 3 dnia mam już luki w pamięci.
  • 1959 / 59 / 0
@dziadzia666 - Przyjęcie każdego stymulantu przez osobę z chorym układem krążeniowym jest skrajnie niebezpieczne i może mieć opłakane skutki.

Ciągi na stymulantach są szczególnie wyniszczające dla organizmu z powodu paru kwestii. Zahamowanie łaknienia, odwodnienie, zaburzenia elektrolitowe i gospodarki neurotransmiterowej, stres oksydacyjny, podwyższenie ciśnienia i częstotliwości akcji serca (kardiotoksyczność) to główne z nich i są niebezpieczne. Najlepiej nie doprowadzać organizmu do takiego stanu i ograniczyć to do jednego dnia.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 45 / / 0
Lubię penta, od czasu do czasu tak raz na 2 miesiące.
Dawka około 250-350 mg ale dlatego ze prawie ciągle jestem na alfie i mam tą tolerke już troche, mniejsza dawka penta mnie tylko zdenerwuje, zmuli i będzie ciśnieniować na jeszcze.
Jednak nie wyobrażam sobie ciągu na tym, max 3 szczury w ciągu dnia i nie myśleć o tym co będzie na zjeździe:
-serce boli
-oczy pieką
-ciało kuje
-duszności
i tak całą noc
Następnego dnia trup, wrak człowieka ale trzeba to przeżyć bez kreski bo to się skumuluje i potem będzie tylko gorzej - pomaga komputer, spokojne gierki i cisza !
Dzień następny znowu leci się na apvp ;p
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.