Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
avasamara pisze:Duży kryształ lepszy, ale osobiście nie czułam jakiejś kolosalnej różnicy między drobnicą a bardzo dużym kryształem.
Szkoda, że tolerancja tak cholernie szybko się wyrabia :-/ ledwo spróbowałam tego specyfiku a już trzeba będzie zrobić przerwę. I z tego co czytam baaaardzo długą przerwę, żeby poczuć to co na początku. :#:
zamówiłam duży kryształ, decyzję podjąć pomogl mi fakt, że drobnego nie było . :P
sniff czy oral robisz, Avasamara? ja tylko oral, bardzo niewielkie dawki i dzialaja. mialam tylko jeden dzień, w ktorym bralam ten pentedron co 2-3 godziny, no i wtedy się wyraźnie 'przestymulowałam'. ale parę dni przerwy i już z powrotem było fajnie.
primum non nocere
Na szczęście są jeszcze rozsądni ludzie w tej branży i nie sprowadzili na tych "badaczy" zagłady
Reez pisze:Wystarczy raz na szybkości zrobić grama i można postawić tą subst. w szeregu tych wszystkich psychozo - gennych beta-K.
Jakie pentedron ma działanie na dopaminę/noradrenaline w porównaniu do ethcata i etylofenidatu?
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Dodam jeszcze dla zastanawiajacych sie nad kupnem wyrazam swoja opinie.dla mnie pentedron to najlepszy legalnie dostepny stymulant (testowalem prawie wszystkie ogolnie dostepne poza 3mmc) od poczatku mojej przygody z rc , krotkiej bo krotkiej niecaly rok wiec nie mailem okazji sprobowac legendarnego mefa z legalnego zrodla. Profil dzialania pentedronu. Odpowiada mi poniewaz: z poczatku daje onprzyjemnego speeda ale takiego do ogarniecia oraz daje uczucie specyficznej eufori ktoramozman by sie nawet chiloutowac, wszystko sprawia super przyjemnosc ja uwielbiam czytac w tedy rozne artykuly. Euforia ta pozniej przechodzi w chec do dzialania aby pozniej zamic sie w nie nachalna symulacje ktora jednak nie pozwoli ci predko zasnac. Efekty uboczne jakie zaobserwowalem to umnie najbardziej dokuczliwy oczoplas(niewiem czy ten termin oznacza to o co mi chodzi) szekosdisk ledwo zauwazalny w porownaniu do innych b-k oraz zjazdmktory jest ledwo zauwaazalny w porownaniu do bufa ktory umnie wywolywal najgorszy zjazd . Jedynie podczas odwiedzin w angli jakis uliczny med i niezrobil na mnie wiekszego dzialania.
Jeszcze male pytanko ile najlepiej (mozliwe jak najkrucej) trzeba czekac po przerobieniu 0,5 g penta w max 10h zeby odczu w zadawalajacy sosub dzialanie 3mmc bo tolerancja krzyzowa tu na 1000% wystepuje a jestem strasznie napalony na to 3mmc
Ps. Sory za wszystkie bledy skladniowe , ortograficzne etc. Ale cala noc jade na pentku do poludnia koda z cloenm(ostatni jaki maial;()wczesniej mecz czyli baty i browar a przed chwila 4mg etizolamu daremno myslacmze pomoze zasnac... Oczywiscie nienayje rak na codzien ale musiale dzis cos odpierdoli bo zdenerwowany bylem po calosci.
Pewnie posta dojebalem xd ale tak jest jak niema sie z kim gadac bo wsYscy o 4 juz spia".....
w sytuacji, w której ponad tydzień (hm,może 2?) dzień w dzień jechałam na stymulantach w różnych ilosciach, i dwa dni bez są dla mnie totalnie do wyjęcia z życiorysu, bo jedyne na co mam ochotę to seeeeeeeeeeeeeeen, leżenie i jedzenie :rolleyes: można mówić o "efektach odstawiennych" ?
w sensie, czy mogę takie samopoczucie zwalić na stres, zwykle zmęczenie, sesję, czy już mi się organizm przyzwyczaił trochę do innej niż naturalna stymulacji?
dodam, że nie zauważyłam, że muszę brać coraz większe dawki tego pentedronu...
sorry, jeśli pytanie jest głupie, bardzo proszę, powstrzymajcie się od agresji w odpowiedziach :P
;-)
primum non nocere
Jeśli martwi Cię kwestia uzależnienia, to wiedz, że nie poznasz go po reakcjach organizmu. Elementem definiującym uzależnienie od stymulantów jest ciągła ochota na więcej, której nie możesz się oprzeć. Organizm nie strajkuje przy odstawieniu nawet po najdłuższych ciągach.
surveilled pisze:@ohYeah: Tak, to pewnego rodzaju symptomy odstawienia, ale ja doświadczam podobnych już po pojedynczej dawce - organizmowi brakuje zapasów dopaminy i noradrenaliny, zużytych podczas używania stymulantów. To po prostu zmęczenie.
Jeśli martwi Cię kwestia uzależnienia, to wiedz, że nie poznasz go po reakcjach organizmu. Elementem definiującym uzależnienie od stymulantów jest ciągła ochota na więcej, której nie możesz się oprzeć. Organizm nie strajkuje przy odstawieniu nawet po najdłuższych ciągach.
nie wiem tylko czy dobrze zrozumiałam.
to jest zwykłe zmęczenie, ktore nie różni się niczym od zmęczenia po zarwanej np. na naukę nocy ?
bo powiem szczerze, że NIGDY nie odczuwałam tak intensywnie wykonczenia, nigdy nie bylo tak, że ledwo wstawalam z lozka i spalam po 12 h na dobę. dziś juz jest lepiej, no i dostane ten pentedron znów, bo zamówiłam, ale zastanawiam się, czy jechac na nim przez nastepny tydzien (egzaminy codziennie z jednym dniem przerwy + biegam wyczynowo, wiec nie mogę tego olać), żeby potem dwa dni spać i nie funkcjonować (doslownie).
primum non nocere
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.