Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 140 / / 0
Ważę 55 kg, a za pierwszym razem wzięłam 350 mg, więc nie wiem jak by to mogło u Ciebie wyglądać.
Z DXM też kiedyś chciałam spróbować, zrezygnowałam. Dlatego, że oba działają pobudzająco na układ nerwowy, hamują wychwyt zwrotny serotoniny, do tego następuje wzrost ciśnienia, przyśpieszenie akcji serca. I występuje ryzyko dostania zapaści. Chociaż w małych dawkach pewnie nic by się nie stało, jednak ja nie będę próbować ;]
  • 1680 / 266 / 0
Malinowa muszko, już odpowiadam.

Nie radzę wciągać tego proszku z kapsułek bo on naprawdę bardzo piecze i po nim dopiero mogłabyś rzygać jakby Ci spływał do gardła. Jak nie chcesz go jeść ani wciągać to załaduj doodbytniczo. Tyle że nie w ten sposób, że wsadzasz sobie kapsułki. Trzeba ten proszek z kapsułek rozpuścić w wodzie i wlać to sobie strzykawką (oczywiście bez igły). Wcześniej dobrze by było zrobić lewatywę. Nie wiem czy ten proszek rozpuszczony w wodzie ma konsystencję takiej papki, jeśtli tak to przefiltruj go i wtedy to co zostanie klarowne wlej doodbytniczo. Ale chyba się ładnie rozpuszcza, skoro ładujecie to i.v.
Metoda ta to nic strasznego, ale parę Wszechwiedzących osób ma tutaj odnosi się sceptycznie do tej metody, że to niby fuj, ble, złe i tak dalej. Ich sprawa, niech sobie tak myślą. Ja tylko mówię, że jest to bardzo dobra metoda jak ktoś i nie chce się kuć i nie chce znać smaku czy to Tramalu, czy np. amfetaminy. Przy takim wlewie dużo substancji się wchłania, więcej niż przy podaniu doustnym, więc działanie będzie mocniejsze.

Pozdrawiam.
Największy przegryw na forum
  • 140 / / 0
Dzięki za odpowiedź ;*
  • 22 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Natu »
Mam na chacie 5 kapsułek Poltramu 50 i 7 tabletek Poltramu retard 100,kurwa jak to zażucić,ile czego,w jaki sposób,kruszyć tabsy,ile na pierwszy raz,przed czy po jedzeniu.
ps.jestem na ciśnieniu prosze o szybką odpowieć,dzięki.
  • 114 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: h0b »
5 kapsulek rozpusc w wodzie i puknij w zyle
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
ja bym na pierwszy raz nie brała więcej niż 300 mg.. jak retard, to i tak nie sprawisz, że szybciej Ci wejdzie (chociaż możesz spróbować rozkruszyć), więc po prostu połknij je i zapij i czekaj. po jedzeniu nie ma sensu, zdecydowanie lepiej być na czczo.
;>
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 50 / 3 / 0
No to mam to :D.
2 razy rozkruszyłem, raz na miazge:( i raz na ćwiartki.
Po obydwu razach moze po 5-6 godzinach "zemdlałem" lub usnąłem, [tego nie jestem w stanie stwierdzicL:( ]tak ze spadłem z fotela, "przykryłem się nim" i obudziłem się przed czwartą z sinym okiem. :D

1x5 i 1x6

O co chodzi, o dawke czy o rodzaj?

p.s co tu tak cicho?
Wszystkich dziewczyn nie da sie wyruchać, ale trzeba chociaż spróbować.

"Chcę żyć pełnią życia, chcę wyssać wszystkie soki życia, by zgromić wszystko to, co życiem nie jest. By nie odkryć tuż przed śmiercią, że nie umiałem żyć"
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Wziąłeś 11 tabletek po 150 mg, łącznie 1650 mg? 8-(
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
Chodzi o dawkę, zdecydowanie za dużo jak na pierwszy, i na któryś już z kolei raz....
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
W chuj za duzo, az dziw że kolega nie rzygał jak kotek na miliaRD kilometrów ;)
Zablokowany
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.