Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Na początku było mi od niego niedobrze i zaraz po strzale musiałam go popić, a teraz go wręcz uwielbiam.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Na pierwszy raz wziąłem 350mg tramadolu (poltram). Nie poczułem nic. Dzisiaj wziąłem 300 na uczelni i poczułem minimalnie. Potem tak z 3 godziny poźniej dopiłem reszte (troche ponad 300mg) i sie zbakałem. No i czuje się całkiem fajnie, ale doładuje dex (nie wiem czy to dobry pomysł, ale mam ochote)
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: qvintix »
dobrze ze ja jeszcze nie musze pukac trampka i.v... btw dzisiaj mi babka w aptece sprzedała butle bez recepty :o
forgetting
  • 140 / / 0
To może i ja tak spróbuję? W końcu wyglądam strasznie niewinnie i wątpie, że ktokolwiek mógłby podejrzewać mnie o nadużywanie czegokolwiek :-)
Tymczasem 150 mg, ostatnie 3 kapsułki, znalazły się w moim żołądku.. Mam nadzieję, że pomoże mi to bo tak mnie kręgosłup boli, że już nie wytrzymam! A że tego wieczoru mam zamiar potańczyć i popić toteż nie może mnie nic boleć.

Edit: Poklepało mnie to lekko, jest bania i wyśmienity humor :-D Nic sobie nie wkręcam, czy taka niska tolerancja nie jest piękna? Jeszcze piwko i będzie cudnie :-)
Edit namber tu: Ostrzeżenie! W połączeniu z dobrym humorem tramal jest niewskazany! Niedość, że mnie rozpierdala pozytyw to w dodatku umalowałam się jak laleczka i wyglądam słodko, że się chce żygać xD No i dziwnie, ale chce mi sie piepszyć :-/ %-D
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2007 przez Malinowa_mucha, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 494 / 27 / 0
[quote="Malinowa_mucha"]
No i dziwnie, ale chce mi sie piepszyć ]

Powodzenia. Tylko się na koniec człowiekowi nie rozpłacz, bo zrobisz mu kukę w rozum.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ramk4 »
dzisiaj dostałem tramal na połamane żebra - zjadłem 200mg i czołgam się razem z synem po podłodze.
Uwaga! Użytkownik ramk4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
Aaaale żem posta napisała, wstyd :blush:
Wyszło jak wyszło.. %-D
  • 677 / 13 / 0
Przypierdoliłam sobie dwa gramy. Od dawna sobie obiecywałam małe szaleństwo i padło na dzień dzisiejszy. Trzęsę się. Drży mi całe ciało, samo się rusza. Mam jakby zalążek drgawek, trochę się niepokoję czy nie będzie z tego czegoś poważniejszego ojjj :scared:
  • 494 / 27 / 0
Ja w takiej sytuacji zamiast pisać posta położyłbym się.
  • 677 / 13 / 0
Nie, zaraz lecę na pocztę, dziwnie się czuję, te mini drgawki nadal są, ale na poważny atak się nie zanosi.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.