Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 140 / / 0
Zbieram się do szkoły, a bania mnie nadal trzyma, uuuuu.. :scared:

Edit: Nie wierze.. Tylko weszłam do szkoły, pomyślałam o moim największym problemie i to wszystko wróciło do mnie z dziesięciokrotną siłą.. Oparłam się o ławke i nic nie robiłam... Później siedziąc na w-f [postanowiłam nie ćwiczyć, nie dałabym rady] rozpłakałam się, wszyscy w okół nie wiedzieli co mi jest.. Ja przez 2 godziny płakałam jakby mi conajmniej ktoś umarł.. I znów :-( Wróciłam do domu, zemdlałam, a teraz pisze tu i nie wiem co mam myśleć...
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2007 przez Malinowa_mucha, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
Idę za godzine do apteki i sprubuje babe zbajerowac , ze trzeba mi tramal bo babcia chora i ma mocne bóle ..Lekarz zawsze jej zapisywala tramal , ale teraz jej sie skonczyl a do lekarza ma umowiona wizyte dopiero na pojutrze.. Napisze pozniej czy sie udało :-)
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
mi jakby jakimś cudem dała to kazała by na pojutrze receptę przynieść.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Niedługo będe szczęśliwym posiadaczem buteleczki poltramu (96ml). Nie miałem dotychczas styczności z tym wspaniałym specyfikiem, a mój jedyny kontakt z opitami to kodeina. Dlatego zastanawiam się od jakich dawek powinienem zacząć.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 2 / 0
Yeach , sprzedała :-) I mam opakowanie Poltramu , 50mg , 20 kapsułek .. Heh a ja myslałem ze to sie tramal te tabsy nazywają i odrazu jak wpadłem to powiedziałem poprosze Tramal w tabletka bo ( historia z babcia).. Nie wiedziałem tez ze sa kapsułki po 100 i 200mg a od razu sie mnie zapytała a ja powiedziałem ze po 50mg , bo nie wiedziałem ze sa inne.. No ale coz i tak dobrze:) .. A recepte doniesie pojutrze babcia , ktora nie istnieje %-D .. Znaczy babcie mam , ale nie tak sie nazywa jak ta ktora ma przyniesc recepte.. I drogo wzieła za ten tramal , 9.80zł a reszte wyda jak babcia przyniesie recepte bo coś tam..
Jest tylko jeden minus tej histori , juz wiecej sie nie pokaze w tej aptece a to była moja ulubiona..
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 3449 / 124 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Za mocna desperacja, jak dla mnie.
W życiu bym czegoś takiego nie zrobił. No i trzeba było najpierw doczytać o postaciach tramalu, a nie na pałę iść.
Bill, z tego co pamiętam to lubisz hardkor, 400-500.
  • 199 / 2 / 0
Nie spałem przez tramal całą noc .. Coś jak po efedrynie , tylko nie czułem tak mocno tego pobudzenia.. Wziąłem 300mg chyba w sam raz jak na pierwszy raz i muszę przyznać , że było chwilami bardzo przyjemnie.
Nie wiecie czy tramal moze wywoływać lekkie omany słuchowe , bo cały czas jakbym słyszał , że w pokoju obok gra telewizor , a był wyłączony.
POzdro
  • 126 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: qvintix »
No i wkońcu powiedziałem 'pierdole' i zarzuciłem calość ;] i powiem że było zajebiście, tylko potem chamska bania...ale czułem sie wyjebiscie... :] wiecej euforii podobny spid... no ale niestety skończyło sie lawstory... teraz trzeba bedzie samemu sobie kolowac a nie z babcinej szuflady zabierac... %-D
forgetting
  • 54 / 3 / 0
...
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2008 przez Drugstore cowboy, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Drugstore cowboy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3197 / 380 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Taa, to jednoczesne uczucie smaku w ustach i zapach w płucach, taki chemiczny kwaśnawo-gorzki. Z jednej strony jest obrzydliwy a z drugiej jak go czuje to wiem że będzie dobrze.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.