Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1026 / 31 / 0
Ja generalnie nie mam problemu z mdłościami, ale wydaje mi się, że dla niektórych może to pogorszyć sprawę. Cała dawka wchodzi "od razu", a nie stopniowo (chyba, że rozbijemy sobie dawkę na kilka porcji), co może podbić odczuwanie bodyloadu.
Switched my sulph to AJAX.
  • 203 / 3 / 0
Mdłości moga byc podobne dla wrazliwych, dla mnie jest lzej na zołądku z tego co narazie zaobserwowalem. Raz mnie przymuliło konkretnie po czystym, ale bylem nie tak dawno po posilku i warunki na wejscie byly nie takie. Na ogół nie mam mdłości lub niewielkie na ktore nie zwracam uwagi. Zaletą czystego jest duzo mniejsza objetosc tworzywa niz w przypadku aco - 0.5g dexa w prochu zmieściłem w dwóch kapsułkach roz "1". 30 aco to 6 takich kapsuł.
  • 25 / / 0
Nie wiem jak można mieć problem z kupnem dexa, no chyba że gimbusy jakies "poprosze ak-ako-akodin". Sytuacja z czasu jak jeszcze brałem rok temu, jedyny mój przypalik(17 lat, wyglądałem nawet na 16):

- witam, paczke tussidexu proszę (jak zwykle porządne kaszlnięcie przy wejsciu :D)
- nie ma
- to coś podobnego %-D
- wymienia jakieś gówna, Flavamed Mucosolvan... itp. [ kto to w ogóle kupuje, te z DXM są zdecydowanie bardziej wielofunkcyjne, leczy, bawi, mi już nawet smakowało :>]
- dobrze, a acodin wtedy jest?
- a co, chcesz się pobudzić (spojrzenie typu ss-man na małego żydka przed egzekucją)
- lepiej zapobiegać niż leczyć [przecież nie będę przed jakąś ograniczoną umysłowo aptekarką się uniżał i tłumaczył]

Aco jednak sprzedała, i był spoko trip, nawet trochę słaby bo 28 poszlo tylko tabsów. Aż nabrałem ochoty na powrót do dekszenia, przecież i tak już mam przećpany mózg, ale to za jakiś czas.
Mam nadzieje że nic się nie zmieniło, nie ma żadnych planów nadania recepty na te wspaniałe tabletki na chorą zakaszlała duszyczkę? Ostatnio reklamują to w radiu, pełno kwejków się pojawia też o tym i innych syfów internetowych. To zmierza w złą stronę. Pozdro.
Uwaga! Użytkownik bahometh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
U mnie w mieście też nie ma problemu z kupnem aco. Kupuje w 2 aptekach, w jednej ceny wahają się od niecałych 4 zł do 5, a w drugiej aco już ok. 7 zł no i sprawdzają dowód osobisty %-D
  • 30 / / 0
Jeśli jest na forum któś z Lublina to polecam całodobową aptekę przy ulicy Lubartowskiej.
Można przyjść o każdej porze,można kupić każdą ilość a do tego miła obsluga.
Żadnych pytań i problemów.
Nasza dalsza konwersacja nie ma najmniejszego sensu merytorycznego albowiem egzystujesz w zbyt płytkim brodziku intelektualnym,a twoja elokwencja nie jest adekwatna do mojej erudycji-co koliduje z moimi imperatywami
  • 108 / / 0
Tyle tych całodobówek w LBN. Blisko l'clercka rozdają prawie darmo 4,99.
"When going gets wierd, the wierd turn pro"
Click
1.Open your web browser.
2.Go here
3.????
4.PROFIT
  • 30 / / 0
mayaku pisze:
Tyle tych całodobówek w LBN. Blisko l'clercka rozdają prawie darmo 4,99.
To wyobraź sobie że na Lubartowskiej jest po 4,30.
Nasza dalsza konwersacja nie ma najmniejszego sensu merytorycznego albowiem egzystujesz w zbyt płytkim brodziku intelektualnym,a twoja elokwencja nie jest adekwatna do mojej erudycji-co koliduje z moimi imperatywami
  • 574 / 10 / 0
Ja kupiłem za 4,99zł bez problemu. Duże miasto, kolejka była, przede mną i za mną, ale opłacało się czekać. Proszę Acodin pewny siebie i dostaje.
  • 3854 / 315 / 0
Nie wierzę, że ten temat jeszcze istnieje. Roztrząsanie przez osiemdziesiąt stron, jak kupić lek bez recepty. Jak ktoś nie jest gimbusem z plecakiem na ramieniu, to nie powinien mieć problemu z kupnem. Nawet, jeżeli przychodzi kilka razy w tygodniu.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1513 / 26 / 0
W sumie fakt. Z jednej strony bym wyjebał z drugiej... Różni się nieco od starego "Ty vs farmaceuta"...
Temat może służyć delikatnej wymianie zdań na temat kupna, cen, problemów i dostępności.
Jak uważacie, że posty są na zbyt niskim poziomie to zgłaszajcie.
mr_b∩ʁbꞁө
Zablokowany
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.