Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Switched my sulph to AJAX.
- witam, paczke tussidexu proszę (jak zwykle porządne kaszlnięcie przy wejsciu :D)
- nie ma
- to coś podobnego
- wymienia jakieś gówna, Flavamed Mucosolvan... itp. [ kto to w ogóle kupuje, te z DXM są zdecydowanie bardziej wielofunkcyjne, leczy, bawi, mi już nawet smakowało :>]
- dobrze, a acodin wtedy jest?
- a co, chcesz się pobudzić (spojrzenie typu ss-man na małego żydka przed egzekucją)
- lepiej zapobiegać niż leczyć [przecież nie będę przed jakąś ograniczoną umysłowo aptekarką się uniżał i tłumaczył]
Aco jednak sprzedała, i był spoko trip, nawet trochę słaby bo 28 poszlo tylko tabsów. Aż nabrałem ochoty na powrót do dekszenia, przecież i tak już mam przećpany mózg, ale to za jakiś czas.
Mam nadzieje że nic się nie zmieniło, nie ma żadnych planów nadania recepty na te wspaniałe tabletki na chorą zakaszlała duszyczkę? Ostatnio reklamują to w radiu, pełno kwejków się pojawia też o tym i innych syfów internetowych. To zmierza w złą stronę. Pozdro.
Można przyjść o każdej porze,można kupić każdą ilość a do tego miła obsluga.
Żadnych pytań i problemów.
mayaku pisze:Tyle tych całodobówek w LBN. Blisko l'clercka rozdają prawie darmo 4,99.
Temat może służyć delikatnej wymianie zdań na temat kupna, cen, problemów i dostępności.
Jak uważacie, że posty są na zbyt niskim poziomie to zgłaszajcie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.