Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Sprobowalem tego tera ide dalej
O i moj trip tera zalicza sie do bad tripow........ srednio raz na 2 min umieram ...Strasznie tera jest czuje, jak cos mnie boli skupiam uwage i to jeszcze mocniej boli..... mam nadzieje ze z tego wyjde przez najblisza godz
POZDRA
o i jak ja nienawidze jak mi serce szypko i mocno nawala......(potczas trawy nauszylem sie nad tym planowac(4 blanty dzinnie) )Wy tez tak macie z sercem???? ( i niechodzi mi o to jaki jest ten puls) tylko czy masz takie poczucie i od czasy6 do czasy strach ze sie serce BOOM!!!
ODP PLS SZYBKO.... macie na tto jakies sposoby....
Przesadziłem:D jak dożyje i uda mi sie zasnac tej nocy to super :D
o i jeszcze 1dno ... ludzie mowia ze to bieze od 6-10 godzin najwiksza faza.... a mi sie ona koczy po 4-5h
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Wziołem 6 saszetek Tantum Rosy i przeprowadziłem ekstrakcje... wyszło mi mniej niż 2 gram, potem benzyd dałem do szklanki wody w 1/4 pelnej i wyknełem (godzina oko 17) Wrażenia ciekawe i orginalne bo to mój 1 raz z bezyd (1-sze razy zawsze są ciekawe). Leciutko mi sie zaczeło kręcić w głowie gdziec po 15-20 min..... Taki główny najmocniejszy efekt wtedy trwał około 3 godzin.
Halucynacie ... widziałem dużo przezroszytych kresek naokoło, i przezroczyste obramówki różnych przedmiotów, potrafilem tez uczynic ze przedmioty znikały.... patrzylem sie pare sek na krzesło, skupiałem sie i puff niema ale potem jak sie patrzyło to przedmiot stał jak stał.... potem około 11-12 w nocy efekt prawie cały zlazl. Siedziałem przed kompem obejrzałem TrainSpotting i czas od 12 do 5 miną mi jak 1 godzina... CZyli czas przyspieszył i nodwót jest podczas jazdy bo tam czas wolniej dla mnie płyną. O 5.30 zrana położylem sie do łóżka, poprzewalałem sie w nim i niezasnełem.... właczyłem wiec tv i ogladalem do 8 kiedy to wyszedłem do szkoły.... Byłem leciutko znerwicowany, nic mnie raczej nie smieszyło i byłem troche przymulony ale spać mi sie jakoś niechiało chociaż niespałem już od Ponad 27 godzin
Dziś (mój dzień zaczyna sie od obudzenia się)
8.30 Szkoła..... jakoś przebrnełem 5 lekcji i wróciłem do domu ( podrodze kupiłem 5 saszetek tanum rosa i 60 tabletek Acodinu ale tego dzis niebrałem)w domu już około 15 zrobiłem sobie ekstrakt z 3 saszetek, wyszło mi jednak dość dobrze ( lepiej niż w poprzedniej doby) około 1.7 grama (gdyż jakies sole sie tam jeszcze znajdywaly, pewnie z 0.4 g) wziołem tą papke jak wyszła zawinełem w torebeczke od herbaty i łyknełem (15.30) potem zaczeło mi sie ostrzej niz poprzednio kręćić w głowie po godzinie przestało krecic sie ale wiedziałem że benz zaczyna wkońcu dość porządnie działać. Potem miałem liczne halucynacje wzrokowe dzwiekowe(najmniej ich miałem a najwieksze ich nasilenie było niedługo po tym jak skończyło mi sie krecic we łbie) oraz czuciowe (słabo) podczas tej jazdy miałem haluny typu : 99% realistyczne.... sluchowe ludzie mnie wołają któRZy jeszcze z pracy nie wróćili.... wzrokowe widziałem dwa psy zjadajacego małego psa.... rozszarpywały go jak lwy antylope na safari i oba te psy były ubrane w ludzkie ubrania :D.....halunow wzrokowych miałem jescze kiltka ale tamta scenka zrobila na mnie wrażenie......Psy ganksterzy hehehee potem po jakiś 3.4 godzinie efekt zaczoł słabnać wiec wziołem kolejne 2 saszetki zawniete w filtr i połknełem ( oko 19)
I tu zaczoł sie moj bad trip.....Miałem straszna kontrole nad swy,m organizmem.... czyłem że arytmie serca mi sie zaczynaja (nic strasznego tylko że haluny zwiekszyły ten efekt 10 razy) zaczełem się bać... potem miałem z 7 wylewów w mózgu, czułem ból który tak naprawde ja sobie wyobrazilem i spowodowałem.... Najgorsze było że ten stan trwał i trwał gdyż 1 godzina mi mijały jak 3 dosłownie. Bałem sie troche ale staralem sie o sercu i wylewach niemysleć :D ale to spowodowało wiadomo, odwrotny efekt. Jeszcze złapałem się na tym że przestawałem poprostu oddychać... i nieczulem jak sie dusze ale jak mi serce powoli zwalnia,,, taka fazke zlapalem z 6 razy) Główny efekt trwał do około 23 godziny (czyli prawie 4 h..... dzine bo spodziewałem sie głownego efektu dlużej jakies 6-10 godzin bo połknełem to w torebeczce od herbaty). Tera jak pisze to w głowie mam radar który wychwytuje transmisie audio na Kabatach (mym ośedlu) slysze głosy jakiś speakerow co jakiś czas jakiś dziwny odgłos... O i jeszcze jedno ... gdzieś tak troche przed 3 godzina na bani po 2 wyknieciu torebeczki żaczeło mi sie pojawiać naokoło tyiąće takich przezroczystych kreseczek które robiły najdziwniesze rzeczy... skaklay ukrywały sie itp itd.... oraz spadaacych gwiazdek tyiace.... to trwało z 5 minut....efekt tera juz słaabnie.. troche jestm rozkojarzony, strachliwy i ogołnie niespokojny widze jaikies smugi jak sie szybko obracam
JUŻ jestem Na NOGACH bez zmróżenia oko od ponad 40 godzin... LOL i coś czuje że do 12 popołudniu(przynajmniej) w sobote niezasne
Ogólnie zbytnio niepolecam gdyż chyba jest wiecej minusów niż plusów
Najwieksze plusy według mnie
*Halucynacje bardzo realistyczne i robiace bardzo dziwne i ciekawe rzeczy.... normanie by si to nawet mi niewyobrazilo.
*Trzeżwośc umysłu
*Pobudznie
*cena
Minusy
*Niezdrowe bardzo ponoć
*stany paranoidalne (boisz sie że jakas straszna halucnacja może sie kryć za dzwiami sypjalni twojej mamy
* bezenność
*Skok tentna albo napływy fali krwi do mózgu
* Zbytnie pobudznie
*halucynacje czasem :D
*niecheć do jedzenia
*przymulenie i kiepski humor nastepnego dnia po wzięciu
EDIT:
heh po 3 godzinach znowu tera widze halucynacie jak skupiam na czymś wzrok na dłużej czyms co jest w cieniu to sie robia(ale nie juz tak mocne
..... hehehehe dobre!! dziwne tento tera mam stałe bardzo wolne i leciutkie...... powalone to troche
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eudrugs-markets-key-insights_0.jpg)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/niemcycrack.jpg)
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet
Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/portfelzpisza.jpg)
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami
Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/zrzut_ekranu_z_2025-08-27_18-13-07.png)
Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek
Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.