01 lipca 2017TiJaz pisze: dobry człowiek (...) na kacu zatłukł gościa, ze skutkiem śmiertelnym.
nie zyje bo umar bo zgon smiertelny
zycie prowadzi do smierci, kumata czacze?
dobra dobra.. https://www.youtube.com/watch?v=GWo-LsB1W6w \ TiJaz
02 lipca 2017pomasujplecki pisze: Piszesz mądrze, ale skoro wszyscy siedzimy w tym samym spierdoleniu
Wszyscy siedzimy na tym samym forum, ale każdy sam niesie swoje spierdolenie. Jeden schowa je do kieszeni i o nim zapomni, a drugi codziennie uprawia spacer farmera.
02 lipca 2017pomasujplecki pisze: to może warto by było dodać punkt c) włączyć trochę więcej empatii, a nie wieczny bunt i traktowanie siebie jak zwykłe śmieci jak na ironie pływając na tym samym statku. Może mniej osób by dążyło do autodestrukcji a zaczęło się bardziej szanować. Wtedy z gry odpadną tylko najgłupsi, a nie najsłabsi, których nazywacie niesłusznie głupimi.
Zdecydowanie sądzę, że to silny organizm i wytrzymałość, nie mylić ze zdrowiem(które ja mam np. Tragiczne) determinuje czy ktoś umrze po przedawkowaniu czy nie.
Ok. Miesiąc juz uli nie biore, po takim ciągu to skręt masakra, poprzednie próby to przy tym to była bułka z masłem... Gdybym tylko wiedziała...
Offtop czy nie offtop - nie wiem. Lepiej powiem sorry xD
02 lipca 2017pomasujplecki pisze: [mention]Procent[/mention] Piszesz mądrze, ale skoro wszyscy siedzimy w tym samym spierdoleniu to może warto by było dodać punkt c) włączyć trochę więcej empatii, a nie wieczny bunt i traktowanie siebie jak zwykłe śmieci jak na ironie pływając na tym samym statku. Może mniej osób by dążyło do autodestrukcji a zaczęło się bardziej szanować. Wtedy z gry odpadną tylko najgłupsi, a nie najsłabsi, których nazywacie niesłusznie głupimi.
Obyś się nie mylił, pamiętaj, że nad narotykami traci się kontrolę i nie trzeba tutaj żadnego alko bo to już pewny samobój, nyślisz, że dlaczego tylu ludzi spuszcza ulke w kiblu? Nikt świadomie nie chcę umierać, a jednak ni stąd ni zowąd pada młody marbloro, który IMO wcale nie był taki głupi, po prostu ruletka trafiła na niego.
Jestem na forum siedem lat i napisałem tylko ponad sto postów, a nie 3000 i z tego jestem dumny.
02 lipca 2017blokowiska666 pisze:01 lipca 2017TiJaz pisze: dobry człowiek (...) na kacu zatłukł gościa, ze skutkiem śmiertelnym.![]()
nie zyje bo umar bo zgon smiertelny
zycie prowadzi do smierci, kumata czacze?
dobra dobra.. https://www.youtube.com/watch?v=GWo-LsB1W6w \ TiJaz
niech sobie wyzywaja nieboszczyka, jego to juz nie interesuje przeciez nie jest obsmarowywany przez rodzine/znajomych tylko przez ludzi na forum, te slowa nic nie znacza tymbardziej dla niego bo nie zyje i nie zobaczy tego wpisu w internecie
Procent ja wiem, że jesteś wrażliwą miłą osobą a to wszystko to postawa bo boisz się, że cię odrzucimy. Nie bój się jesteśmy z tobą!
Z tym dystansem to żeby wam wieczko od pieprzniczki nie odpadło. Dobrze, że nikogo tu nie znam osobiście, ale jak to zawsze mówię - każdy orze jak może. Jeżeli ktoś lubi powiedzieć "dobrze mu tak" to niech se pisze. Niech se ulży, poczuje się lepiej bo dojebał martwemu. W końcu oprócz ćpania, rozmawiamy tu o naprawianiu psychiki, jak mu poprawi to o chuj się czepiamy, forum pomogło. Czyjaś śmierć nie poszła kurwa na marne.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.