nie wiem, kto jest w stanie dostarczyć oficjalną przyczynę zgonu/jakiś papier. jeśli chodzi o mnie, nie mam zamiaru pisać do jego matki i ją dodatkowo dołować, by komuś coś udowodnić. nie wystarczy informacja, że jj każdą wolną chwilę spędzał na hajpie, nieraz kosztem innych rozrywek? :(
prawda jest taka, że jj się już na konto nie zaloguje
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Jeśli i ta druga osoba się nie uratowała to podwójny ból dla rodziny. Współczuje bo miło kojarzę...
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
4szamba pisze:prawda jest taka, że jj się już na konto nie zaloguje
tur3k pisze:Pewnie zabrzmi to mocno bezdusznie a może nawet skurwiale, ale ta informacja mnie zbytnio nie ruszyła, ot przyjąłem z myślą "chujowo, szkoda gościa" i tyle, zero jakichkolwiek emocji, totalna obojętność. A znałem go mniej-więcej na tym samym poziomie co scr-a, czyli tyle co nic. A po nim ryczałem pół dnia i z tydzień jak nie więcej dochodziłem do siebie psychicznie, bo tamto info rozjebało mi psychikę na drobne kawałki. Nie rozumiem tego.
już jesteś zbyt wypruty przez opio i dlatego Ci to zwisa, a przy śmierci SCR może byłeś na odstawce i dlatego tak rozpaczałeś
mi po prostu żał chłopa bo odwalał kawał dobrej roboty i miło się go czytało
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
JestemSoba-Chyba pisze:już jesteś zbyt wypruty przez opio i dlatego Ci to zwisa, a przy śmierci SCR może byłeś na odstawce i dlatego tak rozpaczałeś
JestemSoba-Chyba pisze:odwalał kawał dobrej roboty i miło się go czytało
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.