Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1130 / 48 / 0
Czy moge sie dowiedziec dlaczego zniknal post Uro? Chlopak napisal prawde. Siebie samych powinno Wam byc najbardziej szkoda. W tym calym bajzlu powinniscie zastanowic nad tym wszystkim co straciliscie/tracicie kazdego dnia cpiac bez opamietania, a nie nad jednym czy drugim glupim cpunem, ktory okazal sie zbyt slaby na gowno, jakie sobie zgotowal. Moderacja hyperrealna... ncs.
  • 3854 / 316 / 0
Moderatorzy coraz bardziej przypominają jebanych UB-ków. Nie ma tylko jazdy w bagażniku i tamy we Włocławku, a warany i wizyty w śmietniku.
Wawoj pisze:
Kogo z niezywych brakuje Wam najbardziej?
W sumie to nikogo.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Nie wiem co sie stalo z jego postem, wiec prosze nie uogulniaj. I nie mysl, zejestes jedynym przedstawiacielem gatunku zdolnym do autotefleksji.
Zdecydowanie czesto sie nad tym zastanawiam. Rowniez zastanawiam sie nad tym, co zyskalam i tez jest tego duzo..
Eot. ja tesknie tylko za wintetmutem.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 559 / 40 / 0
Wawoj pisze:
(...)uogulniaj (...)
uogólniaj :)

Też się zastanawiam, gdzie post Uro zniknął. Trafił nim w dziesiątkę. Szkoda jednak, że jakiś cenzorski moderator usunął. Pewnie z powodu rzekomego offtopu albo naruszenia dobrego imienia zmarłych, jak to miało miejsce po śmierci scra w Knajpie w odpowiednim temacie.
Kogo z niezywych brakuje Wam najbardziej?
Nikogo, czyli odpowiedź najczęściej padająca na to pytanie w tym wątku.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 302 / 0
w3ird
mamy zdecydowanie za mało atencyjnych kurw na tym forum
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 98 / 48 / 0
Ciekawy temat i ciekawe pytanie o tęsknotę za swoimi "braćmi w ćpaniu".
Generalnie u grzejników występuje deficyt uczuć wyższych z wiadomych powodów.Dlatego tym baczniej obserwuje ten temat i poruszane tu wątki,bo choć uczuć tu co kot napłakał,to przyzwoitość niekiedy się zdarza,a to niektórym dobrze wróży na przyszłość.
Mój awatar wygląda tak ,a nie inaczej nie bez kozery- przypomina ilość moich znajomych i przyjaciół,którzy nie mieli dość siły i szczęścia,aby wyrwać się z zaklętego kręgu uzależnienia.
Czy mi ich brakuje?Z pewnością brakuje mi przeświadczenia,że zrobiono wszystko,aby choć jednego z nich uratować.Paskudne uczucie.Obyście kiedyś, jak z Was wyjdzie ćmaga i otrzeźwiejecie,nie doświadczyli takiego stanu.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2016 przez fado, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik fado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Survilled. Ale ja zaraz pojde w jego przyklady, bo nie widze zwiazku.

Przepraszam, jestem druga dobe na nogach, hexen, klony, szampan i zdarza mi sie zrobic babola. Pisze z tel z niemiecku mi symbolami.

Albo nasi zmarli nie byli popularni w Waszych oczach, albo jestescie modnie znieczuleni. "Bo to tylko internet". Empatia pewnie marnuje Wam zbyt duzo energii, moze nie wystarczy jej na podziwianie wlasnej zajebistosci.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 30 / 4 / 0
Chciałabym wszystkim wiodącym pasożytnicze, puste, zaćpane życie bez innych perspektyw niż dragi powiedzieć, że jeżeli macie kochające dziewczyny które chcą Wam pomóc wyjść na prostą to wiedzcie, że może to być Wasza ostatnia szansa. Długoletni czytacz forum (pozwólcie że pominę nick) i mój ex odszedł kilka dni temu. Po tym jak go zostawiłam pobalował sobie jeszcze przez 2 lata. Pewnie nikt inny nie miał do niego tyle cierpliwości co ja. Dlatego jeżeli jeszcze kolebie Wam się po mózgu resztka człowieczeństwa, opamiętajcie się, bo nadejdzie chwila gdy będzie na to za późno.
  • 1794 / 124 / 0
Surv i Scr... To były osoby, z którym nie zamieniłem ani słowa, a i tak ich rozumiałem. Osoby zagubione przez życie, Prze samego siebie. Jeśli chodzi o osoby z którymi mógłbym porozmawiać, to bardo żłuję, że nie poznałem bliżej Wintermute.

Amen.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 245 / 21 / 0
Ja nie rozumiem jak w ogóle może być żal kogoś kogo się nie znało, kogoś kto był osobą jak setki tysiące mijane przez nas każdego dnia na ulicach. Jeszcze rozumiem gdy się kogoś zna osobiście lub gdy się faktycznie jakoś rozmawiało nawet przez neta. Ale takie info typu "XXX umarł, przećpał się" odbieram: "No, chujowo tak się przećpać i umrzeć" i mam kompletnie wyjebane, za 30 sekund już w ogóle myślę o czymś innym. No chyba nie powiecie mi, że tu kurwa wszyscy rozpaczają i spać po nocach nie mogą bo przeczytali, że ktoś umarł... Ja ten temat osobiście bardziej traktuję jako taką ciekawostkę bo nie jeden z głównych nazwijmy to bohaterów opisywał swoje "super, mega loty" a grono takich samych zjebanych idiotów mu przyklaskiwało i podziwiało "łaaał, ale on zajebisty, ale on może opierdolić substancji, łaaał, ale on sie nie pierdoli, ale kot" i wiecie co Wam powiem, ten temat powinien też dawać do myślenia tym wszystkim idiotom, którym może na zjeździe otwierają się trochę oczy i zaczynają rozpaczać nad swoim życiem, czytając to wszystko powinni tym bardziej zastanowić się nad swoim życiem i nad tym jakie ono jest kruche, że ćpaniem nie rozwiąże się wszystkich problemów, że to nie jest wcale wyjście ale ucieczka, ucieczka, która jest jedynie do czasu bo prędzej czy później i tak wszystko chuj strzeli i się obudzicie z ręką w nocniku jak już będzie taka chujnia, że faktycznie albo nie będzie się już dało niczego naprawić i naprawdę zostanie najlepszym wyjściem się naćpać i umrzeć jak najszybciej albo będzie bardzo trudno żyć. Tak, ten temat powinien skłaniać do refleksji.
A KTO, KURWA!?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.