Wawoj pisze:Kogo z niezywych brakuje Wam najbardziej?
Zdecydowanie czesto sie nad tym zastanawiam. Rowniez zastanawiam sie nad tym, co zyskalam i tez jest tego duzo..
Eot. ja tesknie tylko za wintetmutem.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Wawoj pisze:(...)uogulniaj (...)
Też się zastanawiam, gdzie post Uro zniknął. Trafił nim w dziesiątkę. Szkoda jednak, że jakiś cenzorski moderator usunął. Pewnie z powodu rzekomego offtopu albo naruszenia dobrego imienia zmarłych, jak to miało miejsce po śmierci scra w Knajpie w odpowiednim temacie.
Kogo z niezywych brakuje Wam najbardziej?
mamy zdecydowanie za mało atencyjnych kurw na tym forum
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Generalnie u grzejników występuje deficyt uczuć wyższych z wiadomych powodów.Dlatego tym baczniej obserwuje ten temat i poruszane tu wątki,bo choć uczuć tu co kot napłakał,to przyzwoitość niekiedy się zdarza,a to niektórym dobrze wróży na przyszłość.
Mój awatar wygląda tak ,a nie inaczej nie bez kozery- przypomina ilość moich znajomych i przyjaciół,którzy nie mieli dość siły i szczęścia,aby wyrwać się z zaklętego kręgu uzależnienia.
Czy mi ich brakuje?Z pewnością brakuje mi przeświadczenia,że zrobiono wszystko,aby choć jednego z nich uratować.Paskudne uczucie.Obyście kiedyś, jak z Was wyjdzie ćmaga i otrzeźwiejecie,nie doświadczyli takiego stanu.
Przepraszam, jestem druga dobe na nogach, hexen, klony, szampan i zdarza mi sie zrobic babola. Pisze z tel z niemiecku mi symbolami.
Albo nasi zmarli nie byli popularni w Waszych oczach, albo jestescie modnie znieczuleni. "Bo to tylko internet". Empatia pewnie marnuje Wam zbyt duzo energii, moze nie wystarczy jej na podziwianie wlasnej zajebistosci.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Amen.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.