16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
@Czoug Osobiście powiem Ci, że lubiłem po nocce na koko zarzucić Oxy, zajarać i pójść spać. W tym, że oxy w troche wiekszej dawce 40mg albo więcej.
Co do tych tabletek 10/20mg to ja ogólnie je zawsze jakoś słabo odczuwałem nawet jeśli kilka na raz jadłem... Nie wiem czy jest sens dzielić na pół. Nie powie Ci nikt tego jak zadziała tym razem, szczególnie że jesteś bez snu. Może ściąć z nóg, a możesz nie poczuć.
05 października 2023toxic1337 pisze: @xantiago Mam wrażenie, że świetnie Cie rozumiem stary także don't worry... Uwierz mi, że również mam takie podejście i czuje jakoby wśród mlodzieży oksykodon był traktowany zbyt 'lekko', niemalze jakby był light drugiem. To nie cukierki, z którymi powinno sie bawić :)
@Czoug Osobiście powiem Ci, że lubiłem po nocce na koko zarzucić Oxy, zajarać i pójść spać. W tym, że oxy w troche wiekszej dawce 40mg albo więcej.
Co do tych tabletek 10/20mg to ja ogólnie je zawsze jakoś słabo odczuwałem nawet jeśli kilka na raz jadłem... Nie wiem czy jest sens dzielić na pół. Nie powie Ci nikt tego jak zadziała tym razem, szczególnie że jesteś bez snu. Może ściąć z nóg, a możesz nie poczuć.
Przecież 80mg oksykodonu zjedzonego doustnie spokojnie zabije 16 letniego konsumenta a często w parze idzie alkohol, myślą ze to jedna tabletka i nic im nie zrobi to i dwie 80tki zapierdolą z zerową tolerancja nawet na kodeinę i scenariusz gotowy, ja jako zaprawiony w boju oddany sprawie narkoman nie wyobrażam sobie ze mógłbym przez jakakolwiek pomyłkę przedawkować oxy czy majke nawet kiedyś próbowałem się zabić złotym strzałem to się obudziłem po wielu godzinach a brałem na to jeszcze clonazepam myśle ze tylko zabawa benzo + fentanyl i pochodne mogłoby mnie zabić, ale często miksuje fentanyl będąc np pod wpływem 4mg clonazepamu 320mg oksykodonu i 400mg morfiny i kończy się na fajnym noddingu a na te w/w dawki wale tak do 4mg fenta palonego lub zutego przy takim mixie iv dałbym już 2mg
PS w cpaniu opiatów najważniejsze to znać swoje możliwości swoją tolerancję, nie robić nic na sile jeśli nie zgrzalo to nie trudno nie walić na upartego może zgrzeje jutro wychodzę z takiego założenia i może dlatego jeszcze żyje mimo kosmicznych dawek, albo jak nie jestem czegoś pewien to uważam gdybym teraz dostał analog fentanylu jakiś którego nie brałem nie ladowalbym dawki jak z armaty co robią niektórzy w ogóle nie znając substancji tylko zrobił strzał testowy podając z większej ilości ml i na dodatek powoli a jeszcze prędzej pewnie przetestowałbym taki analog fenta per os. Ale cały problem w Oksykodonie tkwi przez końcówkę jego nazwy jest bardzo chwytliwa i łagodna kojarzy się z kodeiną, a zdobywca tabletki 80mg nie posiadający wiedzy ze nawet 1/4 takiej dawki go porobi balansuje na krawędzi, i to się dzieje w stanach na potęgę u nas zreszta tez przecież niedawno oksykodon przedawkował murański ten cały Adek z lombardu, oxy również cpa GSP od belmondo z mobbyn bo z nim pisałem ale tez akurat żyje ale wiedza na temat tego środka zerowa
Dla mnie oksykodon były idealny (choć najidealniejszy jest w połączeniu z morfiną w odpowednej ilości) gdyy nie ta słynna chęć dorzutki, dla której wyprułaym serce drugiej osobie.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.