19 września 2023majstr pisze: czy 40 mg oksykodonu coś w odstępie 20mg i dorzutka 20 mg potem ok 2 godz pozniej wciganięte 20-30 mg mogło doprowdzić do przedawkowania? coś dziwnie się czuje od nocy kiedy to wzięłem pamiętam było to dla mnie za dużo mimo tolerki na 300mg kody dostałem ataku paniki nie było to przyjemne po jakimś czasie zeszło i noddowałem lekko boje się że uszkodziłem sobie coś w mozgu od kiedy to się stało chodzę poirytowany mam okropna derealizacje straszny nieogar dziwnei się czuje
P S: dalej nie otrzymałem odpowiedzi na swoje pytanie dwa posty wyżej. Czy mogę prosić osobe kumatą o odpowiedź?
Z góry dzięki.
19 września 2023DobryTemat pisze: Tolerke mam właśnie sporą, stąd oxy nie kodeina i nie relanium a klonazepam. Od IV trzymam się z daleka. Uważam to za ostatni krok swojego narkomaństwa, którego obecnie nie mam zamiaru jeszcze przekraczać. W grę wchodzi tylko PO. Zatem wrzucając 80mg pogryzionego za ile wrzucić klona albo może najpierw klon a później oxy? Która opcja jest najlepsza a i jakie odstępy czasowe? Czy po prostu jedno za drugim.
tego typu pytania zadajemy w dziale mixy tak na przyszłość ~xan
20 września 2023xantiago pisze: @majstr troche duża dawka oksykodonu z tolerka na 300mg kodeiny to fakt, ale myśle ze to atak paniki jeśli masz tendencje do lęków, zarzucaj mniejsze dawki póki nie wyrobisz „pewnej tolerancji” żeby czuć się bezpiecznie na danych dawkach a nie porywasz sie z motyką na słońce co może mieć katastrofalny skutek
Ja z pewnym pytankiem. Rzadko kiedy wale cokolwiek IV, ale powiedzmy ze jestem "wprawiony" w tym. Jeli chodzi o OXY to w moim przypadku zawsze to był Contin. Robilem na zimno albo na goraco - bez roznicy. Dzis zrobilem sobie za to Dolorka 80, dokladniej pół tab. także 40mg. Podgrzałem, fajnie sie oddzielila ta gorna warstwa, zostalo tez troche nierozpuszczonych malych kawałków, ale wiem z doswiadczenia, ze b. trudno jest je rozpuscic w pelni wiec po prostu zostawiam i omijam. Przefiltrowałem dwa razy przez filterki, ZERO jakichkolwiek plywajacych w R-R elementow, niemalze czysciutki plyn i dokladnie go sprawdzalem przed podaniem. Na 40mg uzylem ~2,2ml wody, wyparowalo ok. 1ml i zostalem z 1,5ml do pukania. Puknalem - pierwsze wbicie, od razu strzal w kabel, krew w kontrolce, lekko zaciagnalem, aby zobaczyc czy siedze - siedze - więc pompuje dalej. Zadnego bolu ani nic. Wiadomo jaka to z OXY, nie ma wjazdu. Po ok. 3-4 minutach blogostan noddy, fajnie (nadmienie ze przedtem tez jadlem oral i sniffowalem sobie troszke OX). Teraz nodduje okropnie nadal, ale zauwazylem tez ze w okolicach kostki u stopy zrobilo mi sie bolace czerwone i dosc opuchniete miejsce, ktore przy nacisku mocniejszym boli. Nie wiem teraz po prostu czy w cos moglem przedtem uderzyc noga i nie pamietam, a jest to bardzo bardzo mozliwe jako, ze jestem od 8 na nogach i bylem w traise przez prawie 9h. Obawiam sie z drugiej strony, ze to moze cos zwiaznego z zapodaniem Dolora??
Ktoś coś poradzi? Podpowie co z tą kostką moze być? Narazie nalozylem sobie srednia warstwe Altacetu i gaze na to i przespie sie do jutra, ale po prostu nie chce swirować i sobie wkręcać lol Jak będę miec jakies podejrzane uzasadnienie to smigne z rana do lekarza, ale bylbym wdzieczny jakbyscie sie wypowiedzieli bo naprawde teraz juz nie mam pojęcia czy przez tyle H w trasie to ja o co prz ebaem czy idk
C: C: C:
THX, Toxic.
@xantiago tez oglądałem ten serial, jest całkiem spoko
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.