Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1854 / 217 / 37
I po pierwszych testach. Zaskoczył mnie mocno profil działania tego specyfiku. Czułem się jak lekko naspidowany, pierwszy raz opio tak zadziałało na mój organizm.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 4603 / 2217 / 1
Czyli tak jak się należy. Ja na oxy robiłem 2x więcej niż na fecie.
  • 1106 / 221 / 0
13 maja 2019ok dexter pisze:
Skoro mniejsze dawki działały stymulująco to może po prostu wyceluje w większą niż powinienem na start, problem tylko taki że zszedłem z tolerką aż do 300mg kody trochę szkoda to psuć, i też nie wiem cxy mnie nie wygrzeje za bardzo
Jak nie będziesz jechał niewiadomo jak długo na oxy, to tolerka na kodę może ci w ogóle nie skoczyć. Po 1 blistrze nie odczujesz tego, są tacy (w tym ja) co po przerobieniu liścia oxy, kodeina w takiej samej dawce jak poprzednim razem (czyli jakiś tydzień wcześniej) zrobiła mnie nawet trochę lepiej. Zależy pewnie od człowieka, ale na pewno nie jest tak, że z uber szybkim wzrostem tolerki na oxy, tolerka na kodę rośnie równie szybko. Natomiast z DHC już jest dokładnie tak.
  • 609 / 81 / 0
Czy w braniu oksykodonu także występuje ta typowa dla beta-ketonów czy dekstrometorfanu zależność, że "dorzutka" powinna być równa lub większa od dawki poprzedniej?
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 2198 / 715 / 0
Niezbyt, możesz dorzucać dowolne ilości, działają jak powinny. Jeżeli sniffujesz to pamiętaj żeby oczyszczać nos i o tym że nos ma ograniczoną pojemność, za dużo naraz i marnujesz towar. Stąd też odczucie że działa za słabo po którejś kresce. Najlepiej to pokruszyć tabsy, rozpuścić i wlać do jakiegoś sprayu, policzyć ile wychodzi oxy w jednym psiknięciu i tak sobie dawkować.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 609 / 81 / 0
Nie podaję już nic per nasum, po kilkuletnim uzależnieniu od stymulantów i wyjściu z tego uzależnienia byłoby to dla mnie traumatyczne, jakkolwiek wiem, że to tylko droga administracji. Dzięki za odpowiedź.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 687 / 149 / 2
Po kilkukrotnym braniu, oxy działa jakby lepiej niż na początku, jak dla mnie najlepiej rozpuścić tabletki o przedłużonym działaniu w gębie- rozpuszczają się dość szybko, gdy resztka będzie już bardzo miękka, można rozgryźć. Tabletki są białe, nie mają żadnej otoczki, bardzo trudno jest je sproszkować- nawet obcążkami, takie są twarde. Wystarczająca dawka dla mnie to 20-30 mg, następuje poprawa nastroju, brak przymulenia i chęci do leżenia z brzuchem do góry, można wykonywać swoje codzienne obowiązki, jest nawet większa chęć do tego. Taki stan trwa kilka godzin, ja oceniam jednak lepiej dobre PST, po nim euforia jest większa.
Miłość jest jak opium...
  • 2198 / 715 / 0
Do proszkowania dobra metoda to włożyć między dwie łyżki, zaciskać i rozcierać. Resztki z górnej łyżki można zdrapać żyletką lub nożykiem. Dalej wiadomo, kinol, żyła albo do szklanki z wodą i siup.
To że po kilku razach działa lepiej to psychika, mózg zaczyna się "lubić" z tym środkiem. Uważaj bo skręt po tym jest konkretny nawet na takich dawkach.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 415 / 55 / 0
Najlepiej kiedy się odstawi na kilka tygodni. Później znów wraca się do małych dawek. Co do skręta - jeżeli chodzi o mnie to ujdzie, naprawdę. Najgorszy skręt z wszystkich substancji jest od trampka.
  • 1106 / 221 / 0
20 maja 2019mariusz9984 pisze:
Najlepiej kiedy się odstawi na kilka tygodni. Później znów wraca się do małych dawek.
A później szybko znowu do dużych %-D i tak w kółko. W przyrodzie nic nie ginie, skoro tolerancja szybko spada, to rosnąć nie będzie wolniej, byłoby to zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.