Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 109 / 9 / 0
A może byś powiedział mu że zacząłeś brać jakiś z leków których kategorycznie nie można brać z tramalem a boli w chuj i nie wytrzymujesz ? Niech ktoś mnie poprawi jeśli gadam głupoty ale jeśli lekarz przepisuje jak leci na idiotyczne bajerki to może i to się uda...
A przy okazji nie będzie to wyglądało tak "dzieńdobry chcę oxy" tylko bardziej "chce tramal ale nie mogę co dostanę w zamian ?"
  • 358 / 73 / 0
11 stycznia 2019WrakCzlowieka pisze:
Czy Targin mozna walić w nos czy to równie zły pomysł co iv tego leku?
o kurwa, ja i targin 5 miesięcy temu... nieświadoma tego co mi podaje zaufana osoba i.v, bo skręt był tak duży. Kurwa, nie wiem jak to się stało. W ciągu 2 minut lecę do kibla, padaka totalna, skręt maksimum, karetka i płukanie. Strasznie wkurwiający incydent, wyzywałam pielęgniarki i dwie doby w pasach.
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 2198 / 715 / 0
Informuje ze przy podaniu donosowym kolega żadnych takich sensacji nie miał. Iv to zły pomysł, duże dawki w nos to tez ryzyko, nie zaprzeczam.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 370 / 37 / 0
Jak po przerwie miesiecznej od opio i kilkumiesiecznej od oxy, po 20mg oxydoloru czułem wyraźny dyskomfort. Czy taka jest secyfika generyu czy organizm sie broni przed ponowym zwiększeniem stężenia ox w organizmie?
  • 2198 / 715 / 0
Jakieś szczegóły? Może cukier po prostu spadł. Łączyłeś z czymś?
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 225 / 60 / 16
Na czym dokładnie polegał ten dyskomfort?
I alone have known all shades of the horror.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell. 
  • 358 / 73 / 0
Moim zdaniem żadna dawka targinu i.v nie ma sensu. Wypowiadał na ten temat DexPL. Miałam podaną pokruszoną i przefiltrowaną ilość z trzech tabsów.
Jestem w karetce, a ratownik do mnie: "O, widzisz, to sama sobie pomogłaś, teraz tylko psychiatryk" XD potem "skąd w ógóle taki pomysł? Pewnie z TEGO hyperreala.
Myślę sobie, typie, to największe źródło informacji jakie mam i są tutaj ludzie, którzy wiedzą więcej niż Ty.
  • 1509 / 223 / 0
@zolpi A to śmieszek jebany. Ja zawsze spotkam tych, którzy nie dowierzają, kręcą głowami nad tym, co to dzisiaj ci ludzie wymyślają i co ćpają. Jedno udawali nieświadomych i pytali "Skąd to biorę, jak to przerabiam?". Powiedziałam wprost "Po co robicie ze mnie siebie idiotkę? Najlepiej wiecie jak to działa". Wtedy uraczyli mnie opowieściami typu "Ja kiedyś dostawałem dożylnie po operacji, no czad to był, jakbym dostał poza szpitalem, to pewnie byłbym na Twoim (moim) miejscu". Inny mówił, że z takich opioakcji, to on słyszał tylko o gotowaniu makiwary, itp. Pytali po co to i że w razie czego jest możliwość leczenia odwykowego. Okazali się koniec końców całkiem mili.

Natomiast kiedyś jedna pielęgniara, podczas zmiany opatrunku, zaczęła się dopytywać o co chodzi, co się stało, etc., milczałam, pomijałam temat, wywracałam oczami, ale nalegała i nie chciała dalej robić tego, co do niej należy, to jej powiedziałam "Walę morfinę po żyłach", więc pytanie idioty (idiotki) "Dlaczego?", no więc krótko:
Ja: "Bo jestem uzależniona"
Pielęgniara: "Wie Pani..."
J:"Że mogę się leczyć? Tak, do widzenia".

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 358 / 73 / 0
@Hexe Lekarz też zadawał te same pytania, skąd biorę, przecież to ciężko dostępne "no wiesz w internecie wszystko kupisz" - co oczywiście nie było prawdą,nie chciałam mieć problemów, ale łyknęli, ratownik, że mu giną ampułki z karetki xd Mnie na toksykologii traktowali totalnie obojętnie. Ingorowanie total. Mówię pielęgniarce podaj mi coś na sen, bo coś słabe te Wasze leki XD rano haloperidol mi pomógł, więc dawaj i nie pierdol. Dopiero musiałam zaczął się drzeć w niebogłosy żeby przyszła i mi podała. Dobrze, że spędziłam tam tylko dwie doby, od razu chciałam uciec, więc mnie przywiązali, ja się z tych pasów uwalniałam bez problemu, to kurwy przychodziły z pomocą jakiegoś typa, żeby mnie trzymał, a piguła dusiła mnie poduszką i otworzyła okno nade mną, żeby było mi jeszcze zimniej. Nie będę opowiadała więcej szczegółów bo wyjdę na patologię totalną. Nikt tam nie proponował mi leczenia. Jak wróciłam do domu, to oczywiście rzyganie żółcią, nie mogłam wziąć tramalu, nic innego nie miałam, ale podwójnie zaczęłam doceniać, że: mogę przesunąć się na łóżku, ruszyć ręką, nogą, usiąść - piękne to było.

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
  • 83 / 15 / 0
Szybkie pytanie. Szykuje się porządny gil. Praktycznie to już się zaczął, mam wydzielone po 2 8dyszki na dzień,przy normalnym braniu po 6-7 dziennie,jak jest zapas to leciało ponad blister dziennie sniffem, mój rekord to chyba 12 kołek 8dyszek w dzień. Normalnie to staram się kontrolować i nie przesadzać z dawkami ale czasem trudno sie opanować. Biorę zawsze sniffem, ze 3% podań na początku to był oral ale tego wejścia mi brakuje co mam przez nochal.Ogólnie to staram się nie przeginać ale jak wiem ze mam zapas to lecę konkretnie. W pracy biorę już od daaawna jak na dość krótki okres wjebania bo jeszcze rok nie minęło jak płynę na Oxy. Tak się stało ze obstawa ratunkowa się skonczyla, dhc niestety nie ma, zostało mi ze 150ml metadonu (jeśli dobrze pójdzie to dostanę litr syropu i dość dużo denzosow ale póki tego w łapie nie mam to sram po gaciach ze strachu przed gilem). Dzis w robocie około 10 poszło 40mg oralem a już ledwie po 12-13 mnie zgieło woda z nochala każdy mówi ‚ty przeziębiona wypierdalaj do domu’ , ból pot i chujowe samopoczucie. Czy ma sens jakiś branie Oxy bez zmywania otoczki, czy wtedy dłużej będzie efekt się utrzymywał i później przyjdzie skręt? Na ostatni dzień przed dostawa zostawiam se syropek ale tak myśle czy takie niekruszone i niezmywane otoczki coś dadzą i Oxy będzie w moim systemie siedziało cis dłużej? Tym samym odwlecze skręta ? Czy nie ma sensu się pieprzyć i lepiej hukać w nos ? Już straciłam kompletnie rozrachunek jak to rozplanować, proszę niech ktoś się wypowie kto miał z tym szatanem do czynienia
Dziękuje
Wciągam amffe ze słomek. A miało być z pińćsetek, dwusetek lub chociaż dziesionek. Walczę o więcej spida w spidzie i patronuję akcji „seta plus”-czy się stoi czy się leży, przykurwić ścieżkę se należy. Walę pasa na lepsze spanie, sranie a także jebanie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.