A przy okazji nie będzie to wyglądało tak "dzieńdobry chcę oxy" tylko bardziej "chce tramal ale nie mogę co dostanę w zamian ?"
11 stycznia 2019WrakCzlowieka pisze: Czy Targin mozna walić w nos czy to równie zły pomysł co iv tego leku?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell.
Jestem w karetce, a ratownik do mnie: "O, widzisz, to sama sobie pomogłaś, teraz tylko psychiatryk" XD potem "skąd w ógóle taki pomysł? Pewnie z TEGO hyperreala.
Myślę sobie, typie, to największe źródło informacji jakie mam i są tutaj ludzie, którzy wiedzą więcej niż Ty.
Natomiast kiedyś jedna pielęgniara, podczas zmiany opatrunku, zaczęła się dopytywać o co chodzi, co się stało, etc., milczałam, pomijałam temat, wywracałam oczami, ale nalegała i nie chciała dalej robić tego, co do niej należy, to jej powiedziałam "Walę morfinę po żyłach", więc pytanie idioty (idiotki) "Dlaczego?", no więc krótko:
Ja: "Bo jestem uzależniona"
Pielęgniara: "Wie Pani..."
J:"Że mogę się leczyć? Tak, do widzenia".
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Dziękuje
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.