Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 519 / 47 / 0
Nawet z mietka jak przeprowadzisz dobrze cykl, tzn będziesz miał dietę dobrą, na treningach nie będziesz się oszczedzął, to sporo z cyklu zostanie. W ostatnim tygodniu dorzucarz kreatynę. Po cyklu nadal ostro ćwiczysz i trzymasz dietę, to wtedy jest ok. Niektórzy myślą że od samego mietka urosną. Wtedy się kończy tak jak pisałeś że sama woda schodzi i zostaje flak.
  • 1345 / 147 / 8
kłujcie w dupe trenbolon to wtedy będziecie mariuszami a wasze dzieci mutantami.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 20 / / 0
08 sierpnia 2017SarcasticCunt pisze:
Te środki to w większości SARMY, które nie zostały do tej pory jakoś szczególnie przebadane. Jeżeli lecisz jakiś cykl i chcesz trzymać estro w ryzach to ze sprawdzonych środków masz arimidex, dostinex. I wtedy zbijać do poziomu z badań przed cyklem ( jeżeli masz problem z hormonami i chcesz mieć zrobione to profesjonalnie to do endokrynologa). Jeżeli chodzi Ci po prostu o spalenie tkanki tłuszczowej to przede wszystkim DIETA. Ewentualnie spalacze tłuszczu.
Kolejny specjalista xD
Dostinex słuzy do zbijania prolaktyny, a nie estrogenu. Reszty nawet nie komentuje.
  • 911 / 206 / 1
04 sierpnia 2017AntonSpakara pisze:
Czy ogólnie dostępne środki na likwidację lipomastii mają sens?
Chodzi mi np. coś z tego: http://www.bestbody.com.pl/inhibitory-a ... -c-60.html

Nawet kiedy byłem chudy zawsze w tych okolicach miałem tłuszcz.
Nie ma środków na likwidację lipomastii, nie wkręcaj się. Przykro mi. Tylko rzeźba ćwiczeniami i dietą. Ostatecznie zabieg.
  • 59 / 15 / 0
08 sierpnia 2017Wikipedia pisze:
08 sierpnia 2017SarcasticCunt pisze:
Te środki to w większości SARMY, które nie zostały do tej pory jakoś szczególnie przebadane. Jeżeli lecisz jakiś cykl i chcesz trzymać estro w ryzach to ze sprawdzonych środków masz arimidex, dostinex. I wtedy zbijać do poziomu z badań przed cyklem ( jeżeli masz problem z hormonami i chcesz mieć zrobione to profesjonalnie to do endokrynologa). Jeżeli chodzi Ci po prostu o spalenie tkanki tłuszczowej to przede wszystkim DIETA. Ewentualnie spalacze tłuszczu.
Kolejny specjalista xD
Dostinex słuzy do zbijania prolaktyny, a nie estrogenu. Reszty nawet nie komentuje.
Racja, pojebalo mi sie. Clomid mialem na mysli.
scalono - aire

Clomid oczywiscie jako syntetyczny estrogen jezeli zaszlaby potrzeba kontroli estrogenu nie tylko pod wzgledem zbicia (Clomid głównie jako odblok w celu pobudzenia produkcji tescia po cyklu). Typowy anty-estrogen to jeszcze Nolvadex.
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 519 / 47 / 0
Najbardziej to mnie śmieszą specjaliści od koksów, którzy nie potrafią nawet poprawnie martwego ciągu zrobic. Najpierw planują cykl a później dietę i trening. Klatka i biceps jak zawszę w poniedziałek. Przygłupy jebane.
  • 59 / 15 / 0
Mnie bardziej śmieszą 'trenerzy personalni', którzy martwego nie potrafią zrobić. To jest dopiero dramat.
  • 1345 / 147 / 8
przecież żeby brać sterydy to trzeba mieć wiedzę, trzymać dietę i mieć doświadczenie w treningu. mnie śmieszą ci co biorą koks po swojemu, chuja jedzą i walą vodke, aż po twarzy widać zrycie u takiego zawodnika a ciało przepalone od koksu, wnętrzności nadwyrężone, tępe chuje
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 519 / 47 / 0
Kurwa najbardziej to mnie rozbrajają ci co się nie pucują że wdupcają,bo mają tak hujowe efekty. Później wychodzi szydło z worka bo wiem z jakiego źródła delikwent wodę pił. Pomimo moich nałogów lepszą formę mam na samej kreatynie niż co po niektórzy na cyklach i bujających się z torbami w których mają pojemniki z filetem i ryżem
  • 59 / 15 / 0
Spokojnie, domorosłe koksy co to pół internetu pozjadali sami się eliminują. Kończą z miękką fujarą, ginekomastią i zjebaną gospodarką hormonalną. Delikwent łapie doła bo mu nie staje i wyklucza się z życia społecznego na jakiś czas po czym, bogatszy o pokorę do SAA, robi się potulny i słucha mądrzejszych od siebie (przeważnie).
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.