Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 131 / 10 / 0
A ja właśnie zaczynam moją ulubioną kombinację środków masteron test deka metanabol, na początek 2-4 tyg low carb na dnp wycinka a potem masówka:D Dnp robi formę fenomenalnie ale u mnie i poprawia trawienie, wrażliwość insulinowa po takich 4 tyg jest niesamowita i rośnie się jak na drożdżach.
  • 3216 / 908 / 5
Ja teraz GH 2.5iu dziennie, mam na prawie rok, za miesiąc-dwa test cyp.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 131 / 10 / 0
Czujesz efekty jakieś takiej dawki GH? znajomek co ma swoje lata, wali dość długo dla zdrowia i wyglądu 2iu dziennie i naprawdę z ryja to jak nastolatek:D Myślałem właśnie czy by nie dodać takich 2-4iu dziennie do życia z jakąś dawką t3 by górną granice ft3 trzymać
  • 4603 / 2213 / 1
Dam wam ciekawy teaser dłuższej opowieści (bardzo długiej - pewnie podzielonej na kilka części ( którą właśnie kończę pisać).

Mianowicie, zmuszony byłem z powodów zdrowotnych całkowicie przerwać HTZ trwającą już dobrych 8 lat, odblokować się w pełni, odtworzyć naturalne szlaki (oś), które latami były "martwe" przeprowadzić pełnię badań nazwijmy je "męskich", dokonać skutecznego klasycznego zapłodnienia, przejść operację i rekonwalescencję i .... zastanawiałem się do dalej?

Wracać na HTZ? może bomba i trochę przyjebać masowo? jakościowo? czy się może wyciąć na wakacje z tego średnio dobrego mięsa jakie dzięki HTZ się zbudowało...?

Decyzja zapadła i powiem wam, że jestem zafascynowany tym, co ludzki organizm może osiągnąć, o ile tylko chce. Szczegóły w ciągu tygodnia zacznią się pojawiać w tym dziale.

Pozdro wszystkim, którzy będąc na HTZ zastanawiają się "co dalej"/?/?/.
  • 2814 / 365 / 0
09 marca 2022MDPHP pisze:
Czujesz efekty jakieś takiej dawki GH? znajomek co ma swoje lata, wali dość długo dla zdrowia i wyglądu 2iu dziennie i naprawdę z ryja to jak nastolatek:D Myślałem właśnie czy by nie dodać takich 2-4iu dziennie do życia z jakąś dawką t3 by górną granice ft3 trzymać
Bo GH to jest świetny środek Anty-aging.. i gdyby nie cena sam bym się pokusił na taka kurację na poprawę stanu skóry.. ale cena i ryzyko ze trafisz na wyjebke jakoś powstrzymuje mnie przed tym .. a tak apropo który IA zastosować na obniżenie estradiolu ?
  • 91 / 4 / 0
09 marca 2022DelicSajko pisze:
Ja teraz GH 2.5iu dziennie, mam na prawie rok, za miesiąc-dwa test cyp.
apteka czy chińczyk jeśli można wiedzieć ?
  • 4603 / 2213 / 1
14 marca 2022sclero2014 pisze:
a tak apropo który IA zastosować na obniżenie estradiolu ?
Symex 25mg.

CO do HGH to nie używaj tych "tropin" z ChRL... Cena jest dobra, ale badania laboratoryjne 4 ostatnich przesyłem u znajomego z 5 niestety wykazały HcG w środku. Dobrze, że w sumie dużo kasy nie wtopił, no i jeszcze trochę odbił gdy puścił gonadotropinę.
Jak chcesz się bawić, to lepiej załatw sobie refundację HGH z NFZ (w twoim przypadku widzę oczywiste podstawy to terapii dzięki której tkanki łączne i skóra się odbudują. Szukaj lekarza który ma min doktorat i robi badania nad odbudową tkanek łącznych i skóry. Bez problemu Ci zorganizuje indywidualną zgodę na import HGH ze Szwajcarii.
  • 91 / 4 / 0
jaka cena tego HGH aptecznego ?
  • 2814 / 365 / 0
21 marca 2022DexPL pisze:
14 marca 2022sclero2014 pisze:
a tak apropo który IA zastosować na obniżenie estradiolu ?
Symex 25mg.

CO do HGH to nie używaj tych "tropin" z ChRL... Cena jest dobra, ale badania laboratoryjne 4 ostatnich przesyłem u znajomego z 5 niestety wykazały HcG w środku. Dobrze, że w sumie dużo kasy nie wtopił, no i jeszcze trochę odbił gdy puścił gonadotropinę.
Jak chcesz się bawić, to lepiej załatw sobie refundację HGH z NFZ (w twoim przypadku widzę oczywiste podstawy to terapii dzięki której tkanki łączne i skóra się odbudują. Szukaj lekarza który ma min doktorat i robi badania nad odbudową tkanek łącznych i skóry. Bez problemu Ci zorganizuje indywidualną zgodę na import HGH ze Szwajcarii.
Dex piszesz o mnie ? Bo u mnie właśnie HGH mogło by coś zdziałać bo tkanka łączna i skóra przez chorobę strasznie dostała w dupie i jest w fatalnym stanie .. ogólnie coś tam sprawdzałem na necie i co do HGH jeśli chodzi o refundację to mają straszne wytyczne co do tego .. co prawda HGH sprzyja gojeniu ran i ziarninowaniu itp ale musiałby być naprawde ogarniety lekarz i " ludzki " który by na to poszedł.. bo ceny HGH są naprawdę DUŻE ...
  • 4603 / 2213 / 1
Tak. Wiem, że refundacja jest trudna, dlatego najlepiej robić to na zasadzie leczenia indywidualnego. Wg mnie się w zupełności nadajesz na taka terapię. Kwestia rozpisania tego wszystkiego pod dobrym wnioskiem do NFZ. Nie będą to miliony, a dziesiątki tysięcy. Powinni się zgodzić.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.