Na poprzednich stronach opisywałem skutki niskiej prolaktyny.
04 października 2021DexPL pisze: Bromergonu nie bierz. Mnóstwo sajdów po nim jest. Jak możesz to dostinex zorganizuj sobie. Pokaż lekarzowi wynik badania i powinien wypisać bez problemu. Tani nie jest (bromergon ma refundację nawet i jest dużo tańszy sam w sobie), ale warto, bo samopoczucie po bromergonie jest fatalne.
Dzieki za odpowiedź
06 października 2021lesiolbn pisze: To ja teraz powiem o dnp. Zacząłem w niedzielę (wieczorna dawka) ok 150 mg kolejne dni 150 mg rano i wieczorem. Na początku lekkie pobudzenie żadnego pocenia myślę sobie mam fejka czekam pon tak samo zero sajdow. Dziś obudziłem się o 1 patrzę na poduszkę a ona cała mokra hehe lecę dalej taką dawkę 150 mg rano i wieczorem chociaż czasem mi się sypnie więcej %-) teraz pytanie czy mogę lecieć taką dawkę więcej niż 2 tyg ? Trudno jeszcze mówić o spalaniu bo dopiero dawka się skumulował ale myślę że będzie dobrze ;)
Waga początkowo może Ci skoczyć do góry bo się woda w ciele zatrzymuje, ale to luźno, potem spadnie i będzie spadać codziennie prawdopodobnie:)
Nie wiem na co dokładnie to bierze i ile ale chce brać propa 100mg, npp 100mg i mastera 100mg e2d.
Miksowaliści SSRI z SAA i było git czy popali mu styki do reszty?
Ja tam doświadczenia z SSRI nie mam ale wiem że prolaktyne jebią konkretnie.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
04 października 2021DexPL pisze: Bromergonu nie bierz. Mnóstwo sajdów po nim jest. Jak możesz to dostinex zorganizuj sobie. Pokaż lekarzowi wynik badania i powinien wypisać bez problemu. Tani nie jest (bromergon ma refundację nawet i jest dużo tańszy sam w sobie), ale warto, bo samopoczucie po bromergonie jest fatalne.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.