otoz jak podaję ostatnio w kabel wiecej niz 5ml plynu to robi mi sie momentalnie duzy bombel dla pewnosci odciagam tlok czy nie wypadlem
po chwili ten bombel znika i wszystko normalnie idzie w kabel
a i ciężko już piątkami sie kłuc bo momentalnie powstają zatory...
aspiryna pomoze?
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
no zrosty są igle jak wbije to stoi
a pachwiny nie chce za duzo uzywac bo widzę co sie dzieje z nogami jakie opuchniete mają inni
bombel tylko przy duzej ilosci plynu czyt szejk / metkat
przy alfie tego nei ma bo uzywam PSTRYKOW MAGIKOW jak ja to nazwalem
0.5ml - 1ml wody i reszte krwią przepulukję hehehe wtedy fajno jest
fuko jaki jest sens podawać powoli ? wtedy nie ma wejscia przynajmniej u mnie
co 2h inj ;F
albo początki zajezdni akatarem pod skore w mieso i troche w zyle;d
@Egzotiko jaki jest sens podawania powoli? Raz pojebały mi się kielkonki i walnęłam dużo za dużo alfy, huknęłam instant, w dodatku nie do końca puściłam stazę i wszystko wlazło na raz. Przez chwilę byłam w stanie jedynie się czołgać po podłodze, potem chodzić na czworakach. Bogu dzięki, że dodałam do mieszanki flubromazolamu, bo pewnie jeszcze miałabym psychozę życia.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
i przyznam ze ten moment i pstytyk mnie wjebaly w if
tak to mialem to gdzies jak poowoli dawalem
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.