Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1107 / 52 / 0
No chyba jak będziesz spalał całą fifke z wiadra. Bo nie wiem jak chcesz przyjąć inaczej działającą dawke skoro buchów z takiej fifki jest w chuj.
Chuj na kaczych łapach
  • 1 / / 0
Parathormon pisze:
hipollek - zależy jakie proporcje; jak produkuje osrany leń to pewnie dojebie cukru dużo, żeby się szybciej wyrobiło, no a jak włożysz w to chociaż trochę pracy to wlewasz mało invertowanego i wyrabiasz aż się ładnie sklei. Co do smaku - osobiście nie jaram kannabinoidów wcale i nigdy w życiu nawet nie spróbowałem, ale kumplom smakuje normalnie podkładem, czyli w tym wypadku miętą.
Jak nie jarasz i nie próbowałeś to to po co się wypowiadasz ?
  • 99 / / 0
0ctopus pisze:
Posiadam 100g podkladu fake hashu ( http://ifotos.pl/zobacz/2012-10-2_xxxsapa.jpg/ ) i 2g AM-2201. Tolerancja zerowa. 2:100 bedzie stykało?
ja na zerową tolerke robiłem 1g na 20g fejkhaku i bylo ok. jedna lufka byla potrzebna do sredneigo upalenia dwoch szczurów :D musisz wziasc pod uwage ze ze ten hak wolno sie pali i wychodzi duzo buchow, nie tak jak z jakiejs pospolitej maczany gdzie bicie sie spala na dwa buchy, takze stad do haku musisz dawac nie co wiecej. nie polecam am2201 wgl, za to chwale ur-144 w dawakch 1g/12g haku,
  • 3900 / 245 / 13
supergicio - bo mam know how w przeciwieństwie do ciebie mistrzu. Na takich frajerach jak ty napełniam (napełniałem) sobie kabzę, żeby mieć na prawdziwe przyjemności. Przezabawna logika: jak nie jarasz to po chuj sie wypowiadasz - kurwa dragi można ćpać, albo sprzedawać
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 52 / / 0
Podsumujmy, Fake hash - proporcje kanna na FH takie same jak na każdy inny podkład ?
żeby to zmieszać, nie używam spirytusu po prostu sypię to na FH i gniotę?
Pozdrawiam!
  • 2717 / 515 / 0
2x tak. Tylko podkład musi być upezednio rozgrzany np. w mikrofali.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2013 przez UltraViolence, łącznie zmieniany 1 raz.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 52 / / 0
A jak to zdaje egzamin jak chodzi o rozgrzewanie fakehushu(kupiony w sklepie gotowy podkład) w piekarniku, nie przypalę??(nie mam mikrofali;/) Czy przy samym zgniataniu kana rozchodzi się równomiernie po podkładzie?
Bardzo dziękuję Wam za pomoc.
  • 259 / 39 / 0
Jan160 pisze:
A jak to zdaje egzamin jak chodzi o rozgrzewanie fakehushu(kupiony w sklepie gotowy podkład) w piekarniku, nie przypalę??(nie mam mikrofali;/) Czy przy samym zgniataniu kana rozchodzi się równomiernie po podkładzie?
Bardzo dziękuję Wam za pomoc.
Skruszy się :-(
  • 7 / / 0
Sam ostatnio szukałem odpowiedzi na pytanie - jaka temperatura w piekarniku.
Robiłem mieszanke na fejku 3 krotnie - z temperatura 100 stopni oraz dwa razy 120 stopni. Taka temperatura nie ma szans go przypalic etc. Staje on sie wtedy bardzo plastyczny czy raczej kruchy. Po zagrzaniu wrzucamy procha i ugniatamy ile sil w rekach.

Bardziej obawialbym sie o kannabinoidy, ktore maja przeciez duzo mniejsza tempeprature wietrzenia - ktos sie orientuje jaka jest mniej wiecej granica zagrzania fejku, zeby nie tracic na mocy?

Ostatnio robilem 2g ur'a i 1g am'a na 25g fejku i po 20minutowym ugniataniu musze powiedziec, ze proch jest w dalszym ciagu miejscami lekko widoczny;/

PS. Maczana sieje pogrom, jeden buch to dla niektorych za wiele :gun:
  • 259 / 39 / 0
@manto123
To robiłeś bardzo małe ilości. Przy 3 kg ciepło już nie rozchodzi się tak fajnie i powierzchnia zmienia się w skorupę :-/
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.