Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1107 / 52 / 0
No chyba jak będziesz spalał całą fifke z wiadra. Bo nie wiem jak chcesz przyjąć inaczej działającą dawke skoro buchów z takiej fifki jest w chuj.
Chuj na kaczych łapach
  • 1 / / 0
Parathormon pisze:
hipollek - zależy jakie proporcje; jak produkuje osrany leń to pewnie dojebie cukru dużo, żeby się szybciej wyrobiło, no a jak włożysz w to chociaż trochę pracy to wlewasz mało invertowanego i wyrabiasz aż się ładnie sklei. Co do smaku - osobiście nie jaram kannabinoidów wcale i nigdy w życiu nawet nie spróbowałem, ale kumplom smakuje normalnie podkładem, czyli w tym wypadku miętą.
Jak nie jarasz i nie próbowałeś to to po co się wypowiadasz ?
  • 99 / / 0
0ctopus pisze:
Posiadam 100g podkladu fake hashu ( http://ifotos.pl/zobacz/2012-10-2_xxxsapa.jpg/ ) i 2g AM-2201. Tolerancja zerowa. 2:100 bedzie stykało?
ja na zerową tolerke robiłem 1g na 20g fejkhaku i bylo ok. jedna lufka byla potrzebna do sredneigo upalenia dwoch szczurów :D musisz wziasc pod uwage ze ze ten hak wolno sie pali i wychodzi duzo buchow, nie tak jak z jakiejs pospolitej maczany gdzie bicie sie spala na dwa buchy, takze stad do haku musisz dawac nie co wiecej. nie polecam am2201 wgl, za to chwale ur-144 w dawakch 1g/12g haku,
  • 3899 / 242 / 13
supergicio - bo mam know how w przeciwieństwie do ciebie mistrzu. Na takich frajerach jak ty napełniam (napełniałem) sobie kabzę, żeby mieć na prawdziwe przyjemności. Przezabawna logika: jak nie jarasz to po chuj sie wypowiadasz - kurwa dragi można ćpać, albo sprzedawać
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 52 / / 0
Podsumujmy, Fake hash - proporcje kanna na FH takie same jak na każdy inny podkład ?
żeby to zmieszać, nie używam spirytusu po prostu sypię to na FH i gniotę?
Pozdrawiam!
  • 2714 / 513 / 0
2x tak. Tylko podkład musi być upezednio rozgrzany np. w mikrofali.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2013 przez UltraViolence, łącznie zmieniany 1 raz.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 52 / / 0
A jak to zdaje egzamin jak chodzi o rozgrzewanie fakehushu(kupiony w sklepie gotowy podkład) w piekarniku, nie przypalę??(nie mam mikrofali;/) Czy przy samym zgniataniu kana rozchodzi się równomiernie po podkładzie?
Bardzo dziękuję Wam za pomoc.
  • 259 / 39 / 0
Jan160 pisze:
A jak to zdaje egzamin jak chodzi o rozgrzewanie fakehushu(kupiony w sklepie gotowy podkład) w piekarniku, nie przypalę??(nie mam mikrofali;/) Czy przy samym zgniataniu kana rozchodzi się równomiernie po podkładzie?
Bardzo dziękuję Wam za pomoc.
Skruszy się :-(
  • 7 / / 0
Sam ostatnio szukałem odpowiedzi na pytanie - jaka temperatura w piekarniku.
Robiłem mieszanke na fejku 3 krotnie - z temperatura 100 stopni oraz dwa razy 120 stopni. Taka temperatura nie ma szans go przypalic etc. Staje on sie wtedy bardzo plastyczny czy raczej kruchy. Po zagrzaniu wrzucamy procha i ugniatamy ile sil w rekach.

Bardziej obawialbym sie o kannabinoidy, ktore maja przeciez duzo mniejsza tempeprature wietrzenia - ktos sie orientuje jaka jest mniej wiecej granica zagrzania fejku, zeby nie tracic na mocy?

Ostatnio robilem 2g ur'a i 1g am'a na 25g fejku i po 20minutowym ugniataniu musze powiedziec, ze proch jest w dalszym ciagu miejscami lekko widoczny;/

PS. Maczana sieje pogrom, jeden buch to dla niektorych za wiele :gun:
  • 259 / 39 / 0
@manto123
To robiłeś bardzo małe ilości. Przy 3 kg ciepło już nie rozchodzi się tak fajnie i powierzchnia zmienia się w skorupę :-/
ODPOWIEDZ
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.