Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
No tak, najwiecej robilem 50 g. Obojetnie jaka ilosc robilem, zawsze kruszylem fejk na male kulki wielkosci 1-2g. Troche zabawy z pokruszeniem grudy i sie calosc ladnie zagrzeje.

Chociaz przy zagrzaniu do 100 stopni mieszalem fejk w dalszym ciagu po schlodzeniu, az do uzyskania jako tako mieszaniny jednorodnej. Chociaz za pierwszym razem nie bylo latwo, gdy gruda byla naprawde twarda - dwie ostatnie byly elegancko, miecutkie - z latwoscia dalo sie je mieszac "na zimno".
  • 7 / / 0
Myślę o zrobieniu 10 g "maczany" nasączonej 1 g syn. kana. Ile sekund i jaką mocą rozgrzewać fejka by zabrać się za zagniatanie? W ogóle taka mała ilość mi się nie zjara? :listen:
  • 45 / / 0
Ustawiasz moc na 600 W, czas na 1 minutę. Wyjmujesz i patrzysz czy da się ugniatać, jak za krótko to dajesz jeszcze na 30 sekund i tak aż będzie plastyczny. Te fejki robią się plastyczne w różnych temperaturach, więc trzeba samemu stać koło mikrofali i obserwować czy się nie spali.
  • 5 / / 0
Siemanko. Doszło do mnie właśnie troszkę fake hashu, do tego zamówiłem fajny olejek eteryczny, który bardzo przypomina zapach hashu, podobno ludzie chwalili, jak wyjdzie w praktyce - zobaczę i napiszę. Jaki kanna byście polecali? Nie chcę nic niszczącego zbytnio, dlatego AM-2201 odpadł, kiedy usłyszałem o wypadających i kruszących się zębach. Chcę coś co będzie przypominać banię jak po THC. Słyszałem, że JWH-307 jest bardzo dobry, bo czilluje i najbardziej przypominający THC kanna, więc rutynowe pytanie - czy to prawda i czy warto? Chcę zrobić proporcje 1:20, możecie coś doradzić więcej? Nie chcę potem żałować, że było jakieś lepsze wyjście o którym się nie dowiedziałem
Uwaga! Użytkownik Racontur nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
BB-22 na chwile obecną wydaję się najlepszym kanna i względnie nie jest szkodliwy na tle innych kanna :-)
  • 4 / / 0
Cześć.
Czy ktoś może orientuje się z czego robione są bazy fejk haszu? Szukam o tym informacji w necie i znalazłem jedynie, że z legalnych składników.
Moje pytanie brzmi z jakich legalnych składników?
Pozdr!
Uwaga! Użytkownik likebonzai nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 1 / 0
Czymże jest owy "hasz"? Jego skład jest nieznany - pierwotnie pojawił się w Afryce (na początku 2012r.), potem technika produkcji dotarła również do Polski. Prawdopodobnie jest to mieszanina ekstraktów kilku roślin, w tym: prawoślazu lekarskiego oraz ziela świętego damiana. Choć równie dobrze może w tym być mydło. Autor: Cichy Bob
Dodatkowo dodaje się olejki eteryczne o zapachu np. cannabis które można mieszać z bazą nadając jej odpowiedni zapach.
Tyle znalazłem
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 1558 / 18 / 0
uliczni dilerzy nie musicie szukac sposobu na fake hash. lepiej bedzie wszystkim wcisnac maczanke, bo na fake-hask trzeba dac wiecej odczynnika. to dla was nie oplacalne hehe
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 4 / / 0
Nie chcę tego sprzedawać bo nie mam takich znajomości, wolę zrobić samemu coś dobrego na własny użytek a nie jakiś shit z ulicy. 20g. i pół roku jarania.
Uwaga! Użytkownik likebonzai nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
a co myslicie o zrobieniu haszu z gumy do zucia ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.