Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
jesli chodzi o bol neuropatyczny to poki co dalem jej tydzien czasu na dawce 2x75 i zaraz 2x150.
na szczecie to otepienie i wrazenie bycia nawalonym juz minelo, mi sie to kompletnie nie podobalo. To dobrze , mam nadzieje ze zostanie sam efekt terapeutyczny.
po ok 3 dniach tolerancja chyba na tyle wzrosla, ze nie czuc tego "zwarzywienia" .
Jakie wogole sa interakcje tego leku? mam wrazenie ze lekko poteguje alko.
inne interakcje?
Psychiatrzy, debile, mocno to propsuja, mi też proponowała.
Podziękowałem
And so, without any further folly, let the games begin
Wellbutrin 300mg
Pregabaline 450mg
Medikinet CR 40mg
Edronax 12mg ,lub Atomokestyna 80mg
Alprazolam 2mg
Sprawę jednak zjebałem bo dorwałem się do 0.5g clonazolamu.
Aktualnie wyjebałem to do kosza.
Powtarzam terapię. Jestem na 4mg flubromazepamu I 300mg pregabaliny. Czuje dobrze człowiek
Poranne 150 mg to też nie takie samopoczucie jak przy 300mg .
Wczoraj tak trochę przeanalizowałam sprawę ( głównie z lekami które biorę ) i chyba jednak wrócę do 600mg tak jak było ..
SpalamTo :finger: ... dasz radę , jak już wiesz ,że możesz to będzie łatwiej . 3mam kciuki
And so, without any further folly, let the games begin
Wellbutrin 300mg
Pregabaline 450mg
Medikinet CR 40mg
Edronax 12mg ,lub Atomokestyna 80mg
Alprazolam 2mg
07 maja 2017benzoswiezy pisze: Reputacja bezpiecznego leku została zahwiana opiniami userow opisujących, że mieli po dostawce skręty jak po benzo.
Psychiatrzy, debile, mocno to propsuja, mi też proponowała.
Podziękowałem
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.