fenylopiracetam = phenylpiracetam, i chyba raczej chodzi ci o pramiracetam, tak to dwa inne leki.
Ciekawe jak z lewodopą w mixie wychodzi ? taki kop może być dobry.
Czy substancja ta powoduje pozytywne zmiany(naprawia jakby ubytki) w mózgu już na lata ?
W pierwszym dniu nie zadziałało, dlatego chciałem dobić lewodopą, co już nie jest konieczne. Jutro przerwa, w tym tygodniu przetestuję jeszcze fenylo w mniejszej dawce (50-100mg).
Zdecydowanie najsilniejszy środek z tych jakie testowałem(z tej grupy), jeszcze tylko ogarnąć te gorsze efekty(może były spowodowane jakimś innym czynnikiem, a nie fenylo), dobrać odpowiednią dawkę, trzymać tolerkę i wrzucam do swojego programu.
czy jak wrzucę 300 mg fenylo na czczo, tuż przed rozmowa o pracę, to będzie ok?
Nadaje się to na takie okazje? Muszę być ogarnięty w tej sytuacji i mówić pod angielsku, czego dawno nie robiłem. Poza tym dodatkowe testy itp. Dodam, że na ten moment nie jestem przesadnie zestresowany - odpowiednia tygodniowa suplementacja ;)
borek7 pisze:Panowie,
czy jak wrzucę 300 mg fenylo na czczo, tuż przed rozmowa o pracę, to będzie ok?
Nadaje się to na takie okazje? Muszę być ogarnięty w tej sytuacji i mówić pod angielsku, czego dawno nie robiłem. Poza tym dodatkowe testy itp. Dodam, że na ten moment nie jestem przesadnie zestresowany - odpowiednia tygodniowa suplementacja ;)
Zaden nootrop nie dziala juz teraz.
w moim przypadku :
-nootropy działaja genialnie ale po odespaniu dragów - jakjestem wymeczony czuje sie jakbym kupił ferrari a jezdzil po drode osiedlowej nr 0195838 na ktorej jest 1000 wybojów
- duzo lepiej dzialaja nootropy w mniejszych dawkach
- duzo lepiej dzialaja nootropy z wysokoglikogemicznym żarciem (nie mylic z wysokokalorycznym) wysoki indeks IG to dużo energii w krótkim czasie
- ostatnia dawka musi leciec 3-4 godz przed snem
- idealnie sprawdzaja sie minicykle np 2 x po 4-5 dni w miesiacu
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.