Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
czy fenylopiracetam to innymi słowy "Prapiracetam" z Powder city ? czy Prapiracetam to zuepłnie inny lek ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 3406 / 534 / 0
^
fenylopiracetam = phenylpiracetam, i chyba raczej chodzi ci o pramiracetam, tak to dwa inne leki.

Ciekawe jak z lewodopą w mixie wychodzi ? taki kop może być dobry.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1066 / 158 / 0
jeszcze mam jedno pytanie czy po kilkutygodniowej kuracji fenylopiracetamem pozytywne efekty będą utrzymywały się długofalowo ?

Czy substancja ta powoduje pozytywne zmiany(naprawia jakby ubytki) w mózgu już na lata ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 3406 / 534 / 0
Od 2ch dni stosuje fenylopiracetam, razem z choliną. Wczoraj wrzuciłem fenylo ok.150mg i ok.500 choliny - efektów brak. Dziś to samo i już wyraźnie, co w moim przypadku nie oznacza pozytywnie, na pewno fajny 'clearhead', zbity 'brainfog' co przekłada się na lepszy render, stymulacja bardzo wyczuwalna(kofeina się chowa), ale kurde mocne rozdrażnienie, wkurwienie, momentami lekka dezorientacja. Myślę że to za duża dawka, bo jak efekty robiły się słabsze to stan był bardziej zadowalający.

W pierwszym dniu nie zadziałało, dlatego chciałem dobić lewodopą, co już nie jest konieczne. Jutro przerwa, w tym tygodniu przetestuję jeszcze fenylo w mniejszej dawce (50-100mg).

Zdecydowanie najsilniejszy środek z tych jakie testowałem(z tej grupy), jeszcze tylko ogarnąć te gorsze efekty(może były spowodowane jakimś innym czynnikiem, a nie fenylo), dobrać odpowiednią dawkę, trzymać tolerkę i wrzucam do swojego programu.
  • 66 / 2 / 0
czy fenylopiracetam uwrażliwia receptory dopaminergiczne przy regularnym stosowaniu? czytałem że tak, a tutaj chyba piszecie że nie
Uwaga! Użytkownik sticks95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Panowie,
czy jak wrzucę 300 mg fenylo na czczo, tuż przed rozmowa o pracę, to będzie ok?
Nadaje się to na takie okazje? Muszę być ogarnięty w tej sytuacji i mówić pod angielsku, czego dawno nie robiłem. Poza tym dodatkowe testy itp. Dodam, że na ten moment nie jestem przesadnie zestresowany - odpowiednia tygodniowa suplementacja ;)
  • 100 / 11 / 0
Jeżeli fenylo jest w proszku, a nie tabletkach, to lepiej działa zażyty na czczo czy zaraz po posiłku?
  • 1674 / 106 / 0
Nie je sie chemii na czczo.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
borek7 pisze:
Panowie,
czy jak wrzucę 300 mg fenylo na czczo, tuż przed rozmowa o pracę, to będzie ok?
Nadaje się to na takie okazje? Muszę być ogarnięty w tej sytuacji i mówić pod angielsku, czego dawno nie robiłem. Poza tym dodatkowe testy itp. Dodam, że na ten moment nie jestem przesadnie zestresowany - odpowiednia tygodniowa suplementacja ;)
Przed takim ważnym spotkaniem lepiej wcześniej dany sposób przetestować, niż iść tak na żywca - w sensie wrzucić i czekać co to będzie, 300mg fenylo wydaje się być dużą dawką, co oczywiście nie oznacza że będzie źle w twoim przypadku, generalnie przetestować zamierzony cel wcześniej. W przypadku fenylo lepiej kilka dni prędzej aby tolerancja wróciła, na spotkanie.
  • 1674 / 106 / 0
w robocie sobie uswiadomiłem jakiego babola pacnąłeś.
Zaden nootrop nie dziala juz teraz.
w moim przypadku :
-nootropy działaja genialnie ale po odespaniu dragów - jakjestem wymeczony czuje sie jakbym kupił ferrari a jezdzil po drode osiedlowej nr 0195838 na ktorej jest 1000 wybojów
- duzo lepiej dzialaja nootropy w mniejszych dawkach
- duzo lepiej dzialaja nootropy z wysokoglikogemicznym żarciem (nie mylic z wysokokalorycznym) wysoki indeks IG to dużo energii w krótkim czasie
- ostatnia dawka musi leciec 3-4 godz przed snem
- idealnie sprawdzaja sie minicykle np 2 x po 4-5 dni w miesiacu
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.