czeczenia89 pisze:Zna ktoś sposób na powstrzymanie tolerancji przy zażywaniu fenylopiracetam ?
Wolę jednak zaplanować sobie dzień i po kolei wypełniać te zadania.
ja zasotaje przy fenidatach, ewentualnie mixie prl-83 + noopept. Te substancje na mnie działają wporzo, tworząc taką jakby ścianę od społecznego gówna, wpływajac przy tym pozytywnie na funkcje umysłowe.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Pierwsze efekty gdy się zorientowalem że coś jest nie tak, nastąpiły po około 40 minutach.
Bylo to pora wieczorna, 5-htp zwykle biore przed snem gdyz wywoluje u mnie efekt sedacyjny.
To co odczulem w pierwszej kolejnosci, to naplywajace cieplo w okolicach uszu. Potem bylo juz tylko lepiej. Zaczalem sluchac muzyki, ktora brzmiala zupelnie inaczej niz zwykle- wydawala sie swieza i radowala mnie niezmiernie. Nie sklamie, ze czulem sie sluchajac jak wtedy gdy nie bralem zadnych narkotykow i cieszyly mnie rozne rzeczy.
Nastepnie sam z siebie sciagnalem dwa filmy na dysk z zainteresowaniem ich ogladania. Dziwna sprawa, bo nie zdarzylo sie to od roku zebym cos sciagal. Substancja spowodowala ze cofnalem sie o iles lat do tylu.
Gdy filmy sie skonczyly polozylem sie spac.
Tu kolejna rzecz.
Zaczalem ogladac film w telewizji. Sceny, fabula mnie wciagaly.
Poszedlem jesc- kanapka smakowala wybornie.
Polozylem sie z muzka na uszach. Mialem mnostwo CEVow. Randomowe obrazy, filmy a takze masa wspomnien z przeszlosci, uczuc ktore wywarly na mnie wrazenie w przeszlosci.Czulem sie jak na niewielkiem dawce psychodelika. Taka kontrolowana introspekcja.
Phenylopiracetam naprawde resetuje mozg, ale do pracy sie nie nadaje.
Przetestujcie zwiazek w sposob jak ja.
Czyli zarzuccie godzinke przed polozeniem sie na lozku. Wlaczcie jakis ambient i zobaczycie co sie stanie.
wskazane jest "rozkrecenie" srodka w porpzednich dniach mniejszymi dawkami.
The methapor of Life
A z filmami też coś miałem - oglądając nawet przeciętny film sensacyjny analizuję jak aktorzy musieli się przygotowywać do roli, jak są ubrani, na czym skupiają się ujęcia, dziwne bo nigdy nie zwracałem na to uwagi, traktowałem to jako rozrywkę i sposób zabicia czasu.
Dodam że jest to pierwszy nootrop z jakim mam kontakt.
The dream is gone
Mozesz byc zaskoczony pelnoscia fazy i jak duzo z niej pamietasz.
Jest nawet filmik na yt gdzie gosc poleca ten sposob przed emką.
The methapor of Life
Ostry215 pisze:Fenylo raz kara a raz wynagradza w moim przypadku nie raz czułem straszna depresje po zażywaniu i bezsens i agresywność a raz motywacje i działanie i dobry humor i motywacje , substancja jak najbardziej, okej ale nie do codziennego zażywania i ze swoim falowym działaniem ktorego nie idzie przewidziec .
jest jeden sposób alko tylko w moim przypadku ale nie jest to za bardzo dobry sposób najwyżej zrób przerwę napij sie alko spadnie tolerka a potem po kilku dniach sobie zażyj aby ograniczyć efekty uboczneczeczenia89 pisze:Zna ktoś sposób na powstrzymanie tolerancji przy zażywaniu fenylopiracetam ?
Tylko o to chodzi ze cyklicznie przyjmuje i mam rożne profile działania
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.