15 sierpnia 2022capgrassyndrome pisze: cholera no 15 dni jak juz nie biore, organizm jest uspokojony, a dzisiaj mialem tak mocna chec przyjebania oxy (psychiczna i to do tego z nudow), ze o malo sie nie zlamalem, szczegolnie ze nadal kisi sie w szafce na wyciagniecie reki, skutecznie zniechecilo mnie to jak przypomnialem sobie co potem przezywalem na kiblu, jak wy sobie radzicie z tymi myslami?
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Chcę widoczne z zewnątrz efekty zminimalizować. Mam trochę metadonu, branie 10-20mg gdy poczuję skręta ma sens, czy tylko go przedłużę?
25 sierpnia 20223ldritch pisze: najsensowniej by było redukować tym metadonem, ale jak ma tylko trochę...
22 sierpnia 2022capgrassyndrome pisze: @LittleQueenie własnie bardzo mi szkoda, bo wydałem na to własno zarobione pieniadze, depozyt to dobry pomysł, bo chcę to potem spieniężyć żeby chociaż trochę tego odzyskać, dziś zaczyna się 22 dzień bez opio, ciśnienia brak, sam w to wszystko nie wierze, że tak to lekko wyszło, po prostu turbo szczescie albo już nie wiem co.
@capgrassyndrome
Powiem to, co kiedyś mi mój terapeuta. Nie wiesz jeszcze w jakim gównie jesteś, nie masz pojęcia co to głody opiatowe. Bagatelizujesz stopień wpierdolenia i nie doceniasz przeciwnika. Mam trochę deja vu bo miałam podobną postawę. Pierwsza kwestia - do terapeuty poszłam już po detoksie, żeby sobie pomóc wytrwać w abstynencji, chciałam przychodzić sobie z raz w tygodniu na godzinkę i uważałam, że to wystarczy + moja wola, by zerwać z nałogiem. W tamtym momencie brałam jakieś 4-5 mc DHC, tramal i rzadko majkę. Stwierdziłam, że gość panikuje, jak słyszy "opiaty",a przecież ja tu hery nie daje po kablach, że co on z terapią minimum ambulatoryjną w ośrodku z dużą kontrolą trzeźwości a najlepiej zamkniętą
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.