Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 497 / 12 / 0
Mało znam, mało wiem.
DXM, yykhm.
p
email: 853156@protonmail.com
  • 405 / 26 / 26
2C-P i te wszystkie fraktale, wizje tworzące się pod moimi powiekami w rytm jakiejś dobrej psychodelicznej piosenki %-D
NBOMe'y i inne psychodeliki też dają radę.
Chociaż i tak DXM nadal zostaje bezkonkurencyjny jak dla mnie.
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 190 / 1 / 0
Najzwyklejsze zielsko.
Nie sądź, a nie będziesz sądzony! :old:
  • 153 / 3 / 0
Na stymulantach koniecznie zawsze muszę mieć słuchawki w uszach, ale nigdy nie pobija tej chwili kiedy kodeina łączy się z muzyką :heart:
Uwaga! Użytkownik pepsicola nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 91 / 6
Jak pierwszy raz słuchałem "meddle" na 4-HO-MET... Jak dla mnie przy psychodelikach nie chodzi w połowie tak o synestezję jak o to, że muzyka prowadzi twoje emocje. Zmienia nastrój na taki jaki masz w słuchawkach, a więc zarazem i taki w jakim najlepiej się tej muzyki słucha. Coś jak rezonans. Jeśli oczywiście słucha się muzyki która ma emocje, a nie głośny rytm z melodyjką. Po dysocjantach fajnie wszystko brzmi, tak inaczej, to fakt, ale to bardziej ćpuńska jazda na tle muzyki niż słuchanie muzyki. To jakbym patrzył na firankę ze wzorkiem na psychodeliku. Niby wszystko wygląda zajebiście, ale nie podziwiam przecież głupiej firanki tylko to co się na niej dzieje przez narkotyk. Dla mnie garść tryptamin for the win :cheesy:
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 1342 / 48 / 0
Oczywista sprawa. Psychodeliki na pierwszym miejscu jeśli chodzi o odbiór muzyki. Dysocjanty (tzn MXE) też rozkurwiają uszodoły. Na trzecim miejscu kannabinoidy/stimy/empatogeny ex aequo. Na czwartym miejscu towarzysz giebels.

Ps. To prawda
SESH
  • 60 / 3 / 0
Nie wiem jaka najlepsza ale dla mnie mj jest good enough :-) czasami nawet aż za dobra bo często mam ochotę przygłośnić (lub przygłaśniam) a nie zawsze wszyscy w okolicy też mają ochotę :rolleyes:
  • 4 / / 0
Najlepiej wchodzi mi muza po kwasie.
  • 110 / 6 / 0
oto moja trojca:
1.MDMA
2.AMF
3.mj
Uwaga! Użytkownik totem500 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 618 / 113 / 0
najlepsza substancja do słuchania muzyki to MDMA, jak ktoś uważa inaczej to znaczy, że nie jadł tablet z MDMA
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.