Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 827 / 34 / 0
Na pierwszym miejscu stawiam XTC, nic tak mnie nie wykrecalo do muzyki jak dobre pastylki jak bylem w kraju wiatrakow. W pl nigdy takich nie dostalem. W pl to psychodeliki typu 25cnbome/4aco ale to nie bylo to samo co po MDMA. GBL tez daje rade jednak to nie te same loty.
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / / 0
Dobra mj indyjka :-D
  • 153 / 3 / 0
Mi się najlepiej słuchało muzyki na wejście kody, coś pięknego.
Uwaga! Użytkownik pepsicola nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 57 / 0
Może nie jedna, ale miks, przy którym najlepiej słuchało mi się Muzyki:
300 kody + +-400 fu + 5 browarów + worek gandy
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 65 / / 0
Mi po trawie nie zawsze dobrze słucha się muzyki. Zawsze jest zadziwiająca, ale czasem w negatywnym sensie, nieprzyjemnie wwierca się w mózg. Ale dla mnie po blancie wiele rzeczy traci swój urok, a przede wszystkim sens. Chyba dla tego nie mogę z niej zrezygnować, bo to poczucie bezsensu, dziwności wszystkiego daje mi jakieś zapewne złudne wrażenie wiedzy i nieomylności co do tego że ludzkość podąża w najgorszym z możliwych kierunków. Pogłębia się poczucie izolacji, i za niczym nie mogę nadążyć, również za muzyką.

Najlepiej, najmilej i najpiękniej słuchało mi się na kodzie. Cały czas jej trwania potrafię przeleżeć z muzyką w głośnikach, i jest ona dla mnie czystym pięknem.

Słabo to pamiętam, ale chyba wielką przyjemność sprawiła mi muzyka na MDMA.

Wydaje mi się, że każda substancja wydobywa coś z muzyki, zależy po prostu co kto lubi, co kogo najbardziej uderza. Oczywiście istnieją możliwości, że coś innego przyciągnie uwagę i pochłonie do tego stopnia, że muzyka odejdzie na dalszy plan, ale u mnie właśnie koda wyciąga ją na pierwszy.
- Wtedy w siedemdziesiątym siódmym mieliśmy dobry pomysł.
Pamiętasz to plucie? Trzeba było utopić cały jebany świat w ślinie
- Szkoda, że w ustach nam zaschło...
  • 562 / 29 / 0
Wiele osób wymienia nbomy jako idealne do słuchania muzyki, a moim zdaniem im czegoś brakuje pod tym względem. Muzyka po tych substancjach jest gładsza, bardziej jedwabista, i nasycona emocjami, ale to nadal ta sama muzyka którą znam na trzeźwo. Co innego kannabidoidy. Kanna+dźwięk=cuda niewidy. Prawdziwa audio ekstaza. Po depresantach i stymulantach dźwięki same w sobie chyba się nie zmieniają, zmienia się jedynie ich odbiór na skutek polepszenia samopoczucia. Muzyka staje się waciana, puchowa, euforyczna (alko/GBL/opio), ostra, przejmująca, euforyczna (stimsy).
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 1 / 0
Zdecydowanie MDMA. Po zadnej innej substancji muzyka tak sie nie wkreca. Na drugim miejscu stawialbym ketony, 4mmc, 4-BMC.
  • 56 / / 0
Mi muzyki dobrze słucha sie po THC, czill i pomyślunek. Po innych używkach nie słucham muzyki by na trzeźwo nie przywoływac wspomnień ćpania.
  • 16 / 1 / 0
Uwaga! Użytkownik user0name nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 993 / 49 / 0
alk/GBL
prochy wciagales w proch sie obrucisz
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.