chusajn pisze:Dla mnie na MXE muza brzmiała gorzej niż na trzeźwo.mrozek pisze:MXE w każdej dawce powinna zadowolić niejednego audiofila.
4-aco-dmt, mdma
:)
rozjebana na kawałki, wolniejsza i zmulona-bezdzwięczna
Albo mieliście jakiś trefny towar, albo macie trefne mózgi.
Wszystko w porządku z dopaminą?
A może zjedliście za mało? Po >100mg za każdym razem dostawałem orgazmów usznych, gdy włączałem kolejne kawałki. Muzyka ożywała, dochodziły nowe dźwięki, normalnie niedosłyszalne, nabierały kształtów, wyłaziły wręcz z głośników i przeplatały się w przestrzeni, obłażąc mnie z każdej strony, przyklejając się i masując różne części ciała. :-D
A może zjedliście za mało? Po >100mg za każdym razem dostawałem orgazmów usznych, gdy włączałem kolejne kawałki. Muzyka ożywała, dochodziły nowe dźwięki, normalnie niedosłyszalne, nabierały kształtów, wyłaziły wręcz z głośników i przeplatały się w przestrzeni, obłażąc mnie z każdej strony, przyklejając się i masując różne części ciała.
Jest klimat-są czary ;-)
zioloziolo pisze:No jakbym nie przezyl tych samych dzwiekow po LSD i 4-xxx, tez bym tak to odczuwal :)A może zjedliście za mało? Po >100mg za każdym razem dostawałem orgazmów usznych, gdy włączałem kolejne kawałki. Muzyka ożywała, dochodziły nowe dźwięki, normalnie niedosłyszalne, nabierały kształtów, wyłaziły wręcz z głośników i przeplatały się w przestrzeni, obłażąc mnie z każdej strony, przyklejając się i masując różne części ciała.
Dlatego mój głos idzie na dysocjanty - DXM, MXE, Ketamina. Odbiór dźwięków po tych związkach to chyba jedna z ich najważniejszych zalet.
No nic, nie każdemu da się dogodzić :)
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.