Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1456 / 19 / 0
Jak dla mnie to sama trawa już powoduje audio-ekstazę, ale wiele zależy s&s, bo na imprezy i domówki wolę psychodeliki czy empatogeny (lub ich mix), a do słuchania samemu mj i dysocjanty (osobno, w miksie nie próbowałem)
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 4 / 0
DXM+THC, ewentualnie MXE, z tych poznanych przeze mnie póki co !
  • 48 / 1 / 0
Jak wyżej DXM+THC i dostajesz orgazmu przez uszy, natomiast nie polecam cipacza do słuchania muzyki bo i tak zapewne będziesz ją słyszeć, nawet bez jakiegokolwiek audio. Jeszcze dobrze się słucha na MDMA oraz na LSD.
Uwaga! Użytkownik Testament nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 6 / 0
tramadol i niech, ktoś powie, że nie <3
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 708 / 6 / 0
Potwierdzam dziś aż się zdziwilem. Myslalem ze ktoś mi nowe glosniki wstawil. Megaa
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 187 / 1 / 0
jak u was na kwasie wygląda?
  • 1934 / 109 / 0
wlasnie slucham od paru godzin muzy na GBL, baaardzo ciezko ruszyc mi sie gdzie kolwiek i odejsc od kompa i glosnikow :D naglosnienie mam estradowe wiec czuje sie jak na grubej potancowce... %-D
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 427 / 2 / 0
Przy dobrym g muza dobrze wchodzi fakt ale idac dalej g nie ma polotu do substancji z grupy mdxx, apx/amfetamin/2c-x/tryptamin.

Po g jest spoko ale prawdziwy muzyczny rozpierdol jest na powazniejszych prochach :-D Az tych wszystkich ktore wymienilem i probowalem u mnie wygrywa MDMA, przyjebac pingla i rozplynac sie w muzycznej ekstazie :gun: Az mi teraz na sama mysl sie wlos najezyl ;-)
  • 678 / 1 / 0
curious_ pisze:
jak u was na kwasie wygląda?

Zaje-kurwa-biście! Wszystkie dźwięki są wyostrzone, przenikają przez ciało, modyfikują wizuale i nastrój. Ja wtedy żyję muzyką, jestem nią i w ogóle kosmos i mnóstwo kolorów.

Polecam.
delikatny jestem na zwale.
  • 788 / 21 / 0
Impreza, muzyka, wkrecenie sie w klimat?
mefedron moim mistrzem.

Dopóki nie spróbuje dobrego RC z prawdziwego zdarzenia ;D
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.