Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1095 / 34 / 0
2ce od p tylko nieco lepsze? 2ce w moim odczuciu bardzo ładnie podkręca music (niezapomniany mix z DXM i jak to określałem kąpiel w dzwiękach ).
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 3205 / 176 / 0
Tylko nieco lepsze bo niestety bodyload przysłaniał mi każdą fazę którą chciałem lub mogłem uzyskać po tej substancji.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
2C-P w porównaniu do 2C-E lub 2C-B jeśli chodzi o audio to faktycznie lipton i to taki z dwóch torebek. Potwierdzam słowa Łamaczaograniczeń chociaż i tak wolałem 10x bardziej 2C-E niż B bo dla mnie jego całokształt działania był doskonały swojego czasu. Tripy na 2C-E zmieniły moje życie ^_^
  • 105 / 14 / 0
nie wierzę, że tak mało tutaj słuchaczy i GBL-entuzjastów, toż muzyka z gblem to - bynajmniej dla mnie - perwersja; aż tak, że tak banalna czynność wygrywa (będąc pod wpływem) z ruchaniem, kiedy obie te rzeczy są równie dostępne;
  • 2652 / 387 / 0
kurcze, wydaje mi się, że różne gatunki muzyki pasują do różnych grup substancji. Jak już mam wybrać to chyba stymulanty - pamiętam jak chłonęłam dźwięki po kokainie i było to naprawdę świetne doświadczenie. Mimo tego, że danej piosenki słuchałam tysiąc razy, to czułam jakbym dopiero ją poznawała, cieszyłam się każdym słowem jej tekstu, każdym basem, zmianą tonacji i rytmu. Można powiedzieć, że byłam tą muzyką, a ona była mną.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 109 / 0
mhmhmhjakiedobre dokladnie GBL/GHB i muzyka to nie odlaczny element :D czesto nie chce mi sie albo przedluzam jakies czynnosci zalatwienie spraw na miescie itp bo ciezko mi sie rozstac, oderwac i przerwac sluchanie :D zwlaszcza ze kawalki czlowieka rozsadzaja, ja np czesto na GBL/GHB slucham crunku, dirty south, trapow to skacze na dupie jak popierdolony bo nie moge usiedziec, czesto chodze po mieszkaniu bez celu czy sprzatajac i potancujac a zeby zobaczyc jak tancze to trzeba mnie wolami zaciagac np na parkiet i odurzyc doslownie ODURZYC litrami alkoholu, kazdy szczegol muzyki brzmi swietnie i dostrzega sie brzmienia na ktore sie na "trzezwo" uwagi nie zwracalo, a do tego chce mi sie drzec jape i podspiewywac #mow mi drugi Lil Wayne :D tylko gdy muzyka wydobywa sie z glosnika to pojawia sie usmiech na twarzy, nie wspominajac juz o imprezach muzycznych / dyskotekach z mocnym solidnym naglosnieniem... zawsze sie dziwilem co ludzie widza w poplasywaniu na dyskotekach ze im to tez przyjemnosc sprawia, ja tam zawsze przychodze zeby popodrywac dupy i sie zachlac... gdy zapoznalem sie z GBL/GHB juz wiem co ciagnie tych ludzi i co czuja, uswiadomilem sobie ze to ze mna w ustawieniach "default'owych" jest cos nie tak a nie z tymi ludzmi co czerpia przyjemnosc z muzyki i tanca... :)
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 2652 / 387 / 0
i jeszcze ketamina! Jak ktoś brał i.v to bedzie wiedział. Ja podawałam w trakcie słuchania muzyki i na wjeździe mi się te dźwięki jakby "załamały". Świetna sprawa.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 744 / 29 / 0
DiPT, kto wie o co chodzi ten mnie zrozumie. %-D Kocie melodie i te sprawy.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 1456 / 19 / 0
No DiPT jest kozacki, jeżeli chodzi o odbiór dźwięków, a jeszcze w połączeniu z jakąś wizualną tryptaminą to już w ogóle kosmos.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1329 / 60 / 0
trudno określić. wiele substancji wpływa pozytywnie na odbiór muzyki. np. po nbomach słuchanie psychodelicznych utworów jest niesamowite, na koncertach do poskakania wybrałbym alkohol. ale jeśli miałbym wybrać po czym muzyka brzmi najlepiej to stawiałbym na miks DXM i THC. mimo, że za DXM nie przepadam, to właśnie to potrafi sprawić, że muzyka brzmi niesamowicie, słuchając utworu mam wrażenie, że odkrywam go na nowo, a każdy dźwięk który słyszę jest genialny i niesamowity. ale tak to na mnie działa tylko przy miksie z trawą, bez niej nie ma tego efektu
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.