Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mam pytanie - jadę na koncert do Berlina. nie umiem niemieckiego i wybieram się tam sama. jest to dla mnie najważniejsze wydarzenie muzyczne w tym roku, dlatego chciałabym je dobrze zapamiętać i wczuć się w muzykę jak najlepiej.

co polecacie, żeby nie stracić panowania nad sobą i nie wpaść w panikę (obce miasto, brak znajomych itd), ale odebrać muzykę na najwyższym możliwym poziomie? wykonawcą jest florence and the machine (piszę, żeby wskazać na typ muzyki)

dodam, że do tej pory miałam kontakt z mj, haszyszem, ecstasy i Acodinem
  • 3215 / 420 / 0
Moim zdaniem marne s&s do wrzucania jakiegoś psychodelika - tym bardziej, że nie masz doświadczenia z tego typu substancjami.
co polecacie, żeby nie stracić panowania nad sobą i nie wpaść w panikę (obce miasto, brak znajomych itd)
Polecam coś co już brałaś ( nie aco w większych ilościach - to na pewno :-D ). Niektórym po GBL dobrze słucha się muzyki, i po specyfiku owym raczej bardzo ciężko wpasć w panikę. Z tym, że rozpuszczalnik nie zrobi z dźwiękiem niczego niezwykle spektakularnego :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 6 / 0
. MXE , mefedron, 2C-E, 6APB [najpiekniejsze doznania akustyczne wg mnie <3 ]
  • 2334 / 9 / 0
6-APB, 5-APB, MDMA, albo jakiś inny empatogen. Psychodeliki wydają się strasznie głupim pomysłem, jeśli wybierasz się tam sama.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1167 / 13 / 0
5api bedzie idealne
  • 66 / 1 / 0
25szt. zibenów + 1,5ml GBL + White widow = godzina lezenia na łóżku z vocal transem z głośników i przezywania DOSŁOWNYCH orgazmów! Z kazdym haustem powietrza czuć było muzyke wchodzaca wgłąb i rozprezajaca sie jak balon w ciele! No to było genialne : ) dodam, ze jeden utwór katowalem godzinke i nie mialem najmniejszego zamiaru go zmieniac.
  • 1251 / 4 / 0
Jeśli chodzi o wrażenia odsłuchowe to tylko psychodeliki - tryptaminy, lizergamidy, dysocjanty

Wyjątkiem jest dla mnie chyba tylko metylon, który jest wspaniały pod każdym względem :)
  • 152 / 2 / 0
pentedron, a do niegoi thunderdome.
Na przykład: http://www.youtube.com/watch?v=XCRmhWNLSJg
  • 3 / / 0
Na peaku z satysfakcjonującej ilości dexa dopalić dobrym haszem - satysfakcja gwarantowana.
  • 206 / 2 / 0
Jesli sluchamy samemu albo na sluchawkach to mj - dobra muzyka brzmi wtedy jeszcze lepiej.
Uwaga! Użytkownik MsmokerJ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.