Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 187 / 2 / 0
Z substancji, których do tej pory próbowałem, najlepiej słuchało mi się post-rocków i psybientów na 2C-E i 2C-P, dźwięki zdawały się przenikać całe ciało doprowadzając do stanu niemal fizycznej ekstazy i psychedelicznego samouświadomienia. A ogólnie jeszcze bardzo przyjemnie jest słuchać jakiejkolwiek muzyki po paleniu, dźwięki zyskują pewną głębię i ogólnie muzyka mocniej wciąga, zwłaszcza gdy zamknie się oczy.
  • 15 / / 0
Witam,
Dziwne, ze to w ogole nie padlo, ale widac wiekszosc chemikow tu siedzi.... :nuts:

Psylocybina :cool:
  • 33 / / 0
Jak kiedyś paliłem dużo zioła to muza była do niego obowiązkowym dodatkiem. Kilka buszków, słuchawki na uszy i przy dźwiękach gotyckiego metalu zapier... w myślach po jakichś ogrodach angielskich, starych zamkach, a nawet po samym piekle :evil: . mj i gothic to wspaniałe połączenie (jeśli oczywiście ktoś lubi takie klimaty). THC pozwala naprawdę się wkręcić w muzykę, sprawia że odczuwam ją głębiej, mocniej i dostrzegam w niej rzeczy których nigdy bym nie zobaczył na trzeźwo. Wydaję mi się nawet, dopiero gdy zacząłem palić zrozumiałem i usłyszałem muzykę naprawdę.
  • 23 / / 0
Co polecilibyście do produkcji muzyki w domu, na programach typu fruti loops. Chodzi mi o dobranie dawki i substancji tak żeby dało się usiedzieć i mieć jakiś procent ogaru nad rzeczywistością, ale też chore pomysły i niesamowite czucie muzyki. Jakiś nbome może?
  • 55 / 1 / 0
Mi bardzo brakuje muzyki po 4-AcO-DMT. Na trzeźwo już nigdy nie będzie brzmiała tak samo.
  • 407 / 2 / 0
saltyair pisze:
Co polecilibyście do produkcji muzyki w domu, na programach typu fruti loops. Chodzi mi o dobranie dawki i substancji tak żeby dało się usiedzieć i mieć jakiś procent ogaru nad rzeczywistością, ale też chore pomysły i niesamowite czucie muzyki. Jakiś nbome może?

kup se dużooo jarania i urządź sesję. poza tym chyba tylko kwas zostaje bo na rc zbyt duży bodyload się wpierdala i po prostu nie wysiedzisz, nawet na małych dawkach. psychodeliki polecam do improwizacji na instrumentach. produkcja odpada. kiedyś też myślałem "ooo nacpiem się jakiejś fenki i będę trzaskał muzę". usiedzialem moze z 5 minut. ale jak chcesz to sprawdz sam na sobie, moze ci sie uda.

najlepiej jest zapamietywac pomysly z tripow i potem przenosic je do studia.
  • 1167 / 13 / 0
ja polecam 5-API! Muzyka jest wtedy taka piękna ze nie można przestać jej słuchać.
  • 3732 / 45 / 0
Ciag metoksetaminowy ukoronowany kolejna duza dawka MXE w jednej pompie z 3,4-DMMC. Czysta euforia i bajeczne wizje. :heart:
Dawniej DXM, moze DXM + tryptamina.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 187 / 2 / 0
Jeszcze dosyć przyjemne jest słuchanie muzyki podczas działania tramadolu/na działaniu jego metabolitu (O-demetylotramadolu), tzn. tramimy po południu, robimy wszystkie rzeczy, które po trampku są przyjemne (otwarte i szczere rozmowy, długie spacery - po kilkanaście kilometrów, palenie fajek w przypadku palaczy), a po powrocie do domu kładziemy się do łóżka ze słuchawkami na uszach i dobrą playlistą na empetrójce, i zanurzamy się w ten wspaniały stan półsnu przeplatany sporadycznymi wybudzeniami, zazwyczaj gdy bodźce dźwiękowe przestaną napływać (koniec albumu) i włączamy następny album. Można tak do białego rana, a potem człowiek po kilku godzinach snu wstaje bezproblemowo (rano kawka i można normalnie funkcjonować, jednak charakterystyczne zmulenie występuje jeszcze do popołudnia).

Albumami, które najbardziej mi pasują do tramadolu są: Boards of Canada - Music Has the Right to Children (i ogólnie wszystkie płyty Boardsów), wcześniejsze dzieła Autechre (przed 2000 rokiem), ambienty (Loscil, Ben Woods, Alva Noto, wczesny Aphex Twin, Fennesz).
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
  • 749 / 86 / 0
Zdecydowanie 6-APB+2C-P+MXE. Po tym nawet najgorszy gniot nabiera cudownego wyrazu pełnego przepięknych emocji.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.