Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 57 / / 0
Jestem po 2x po <15mg, + 8-10mg w międzyczasie, z klarownością kiepsko, ogólnie poczucie utraty ego, życia czy innych tego typu niepotrzebnych pierdółek, wrażenie zniewolenia umysłowego; myślę, że otaczająca ciemność mocno wpłynęła na to wrażenie. Niesamowicie precyzyjne bodźce dźwiękowo-wizualne, odczucie odseparowania wrażeń estetycznych. Coś jak zakodowana wewnętrznie transformata Fouriera do obróbki dźwięku real-time, wręcz synestetycznie odbierane bodźce.

Dysocjacja mocna, moje ego poszło spać, zostałem sam z sensoryką, pozbawiony zdolności interpretacyjnych przyjmowałem otaczające mnie zdarzenia - ani przyjemnie, ani nieprzyjemnie. Czysta obserwacja. Poza tym - lekka stymulacja do działania.

Działanie amnezyjne połączone z nieopisywalnością zjawiska skutecznie zapobiega dalszemu opisowi. Technicznie rzecz biorąc, towarzyszy mi teraz lekkie osłupienie i nieogarnięcie. Tym niemniej, polecam.

Pozdrawiam.
  • 45 / / 0
Czy odczuwacie wyrzut histaminy przy 3meo? Ja stosowałem kilkadziesiąt razy i nigdy z tym nie miałem problemu, dzisiaj wrzuciłem 15mg podjęzykowo i odczułem spory wyrzut histaminy na twarzy
"cat may go,' said the Lizard's"
  • 57 / / 0
Ja nie miałem, jedynie DXM sprawia tego typu problemy, ale też rzadko i w sumie nieprzewidywalnie.
  • 45 / / 0
No ja przy tej substancji tylko ten jeden raz odczułem wyrzut histaminy, ale było to dość irytujące. Mam 1.5 roczne doświadczenie z opioidami i byłem przyzwyczajony do wyrzutu histaminy ale zwykle odczuwałem go mniej więcej na całym ciele, teraz odczucie było skupione na twarzy i było mocno dokuczliwe.
"cat may go,' said the Lizard's"
  • 1130 / 48 / 0
Da sie wzmacniac 3meo grejpem jak MXE?
  • 2466 / 15 / 0
Dla mnie ten towar jest dość dziwny bo albo czuje coś jak afterglow deksa i jestem można powiedzieć wyjściowy to jednak wole się nie angażować w wyższe rozminy. A powyżej to już mi tylko urywa pamięć. Nie wiem o jakiego rodzaju dziurach i CEVach piszecie. Piszecie o wysokim potencjale imprezowym ale gdybym nie szamał razem z alfą to bym ustalił potencjał schizowy
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1987 / 108 / 0
IAmAhab pisze:
Da sie wzmacniac 3meo grejpem jak mxe?
A w jaki sposób wzmacnia grejpfrut MXE?
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1130 / 48 / 0
Byl caly temat o wzmacnianiu grejpem DXM i MXE, wiec podejrzewam, ze na podobnej zasadzie,jak kaszlak. Nie znam farmakokinetyki MXE, wiec nie bede sie madrzyl. Ale podstawowa sprawa: Probowales, ze watpisz?
  • 373 / 14 / 0
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1130 / 48 / 0
Przejrzalem drugi artykul i nie widze tam MXE. Ale nie jestem cpakiem od wczoraj, zeby nie wiedziec kiedy sobie cos wkrecam. Fakt jest taki, ze po 2-3 miesiecznym ciagu zaraz po poznaniu sie MXE na dawkach 200-300 mg dziennie tolerancje wyjebalo mi w kosmos. Zwiekszanie dawek oczywiscie tez niewiele dalo. Wtedy natknalem sie na ten temat na hajpie - http://hyperreal.info/talk/dxm-mxe-grej ... 11842.html
Przetestowalem i okazalo sie, ze dziala. Nie tylko u mnie. Jezeli watpicie, to polecam po prostu sprobowac zzanim uznacie za piedolenie. Jak nie dziala, to przeciez nic wielkiego sie nie stanie poza tym, ze wszamiecie zdrowego owoca. W przeciwnym razie podziekujecie :)

Chyba, ze chodzi Ci o to, ze takie wzmacnianie moze miec negatywny wplyw na watrobe. W to akurat jestem w stanie uwierzyc, w koncu to dosc duza ingerencja w naturalne procesy metaboliczne. Niemniej jednak fazy na grejpie zaliczam do wyjatkowo udanych.
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?