Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Dysocjacja mocna, moje ego poszło spać, zostałem sam z sensoryką, pozbawiony zdolności interpretacyjnych przyjmowałem otaczające mnie zdarzenia - ani przyjemnie, ani nieprzyjemnie. Czysta obserwacja. Poza tym - lekka stymulacja do działania.
Działanie amnezyjne połączone z nieopisywalnością zjawiska skutecznie zapobiega dalszemu opisowi. Technicznie rzecz biorąc, towarzyszy mi teraz lekkie osłupienie i nieogarnięcie. Tym niemniej, polecam.
Pozdrawiam.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
IAmAhab pisze:Da sie wzmacniac 3meo grejpem jak mxe?
Przetestowalem i okazalo sie, ze dziala. Nie tylko u mnie. Jezeli watpicie, to polecam po prostu sprobowac zzanim uznacie za piedolenie. Jak nie dziala, to przeciez nic wielkiego sie nie stanie poza tym, ze wszamiecie zdrowego owoca. W przeciwnym razie podziekujecie :)
Chyba, ze chodzi Ci o to, ze takie wzmacnianie moze miec negatywny wplyw na watrobe. W to akurat jestem w stanie uwierzyc, w koncu to dosc duza ingerencja w naturalne procesy metaboliczne. Niemniej jednak fazy na grejpie zaliczam do wyjatkowo udanych.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów